Meniu sus

Sheets masks - păreri despre noile măști Pure Solutions de la Bielenda Professional

Publicat în data de: | 0 comentarii

Dacă mă urmăriți, probabil că deja știți că sunt o mare admiratoare a măștilor de la Bielenda Professional. De aceea, atunci când am fost întrebată de doamna Cornelia de la moly.ro dacă sunt interesată să testez noile măști, răspunsul a fost unul ușor de prezis.

Oferta celor de la Bielenda Professional conține următoarele măști de tip foaie: cu extract de mucus de melc și filtrat de drojdie fermentată; cu extract de ginseng și sistem Anti-pollution; cu extract din orhidee și vișine; cu ulei de tea tree și acid mandelic; cu vitamina C și cocăze indiene; cu prebiotice și beta-glucan; cu dioxid de siliciu organic și colagen marin. La mine au ajuns primele patru.

Măștile de tip foaie Bielenda Professional

Toate măștile din această serie sunt fabricate dintr-un material delicat cu pielea dar foarte rezistent. Spre deosebire de majoritatea măștilor de tip foaie, aceastea acoperă nu numai fața dar și zona gâtului. Sunt foarte bine îmbibate în lichid cu substanță activă. Stau bine lipite de față dar partea aplicată pe gât, câteodată se poate dezlipi, mai ales dacă nu stăm într-o poziție verticală.

Pentru mine a fost puțin problematică mărimea măștii, a fost prea mare chiar dacă eu nu am o față mică. Tot timpul mi-a rămas ceva material în plus, iar eu nu știam ce să fac cu el. Faptul că Bielenda a exagerat cu mărimea acestora mi-a fost confirmat atunci când am folosit una dintre măști pe fața soțului meu, lui i s-a potrivit perfect dar el și are o față mai mare.

Aspectul unei măști

Utilizarea măștii este simplă, se aplică pe față și trebuie să așteptăm în jur de 15-20 minute. După această perioadă o îndepărtăm iar serul care rămâne îl lăsăm pe față până când e absorbit total de piele. Trebuie să menționez și că mirosul măștilor e unul plăcut dar destul de puternic. Cred că cel mai intens parfum a fost la masca cu mucus de melc, cea cu ginseng a mirosit a ceva dulce iar cele cu tea tree și orhidee au avut un miros delicat.

Am folosit măștile o dată la 3-4 zile, după demachiajul de seară. După cum am zis eu am utilizat trei din ele, cea de-a patra fiind folosită de soț.

Masca facială tip foaie pentru strălucire și fermitate cu extract de ginseng și sistem Anti-pollution

Este dedicată tuturor tipurilor de ten, îndeosebi pentru tenul afectat de îmbătrânire prematură și care are nevoie de regenerare. Printre ingrediente găsim numai bunătăți: vitamina C, extract de aloe, extract de ginseng, extract de vișine, acid hialuronic, peptide, filtre de drojdie fermentată, hidrolat de ceai verde. Toate acestea asigură un puternic efect de hidratare, regenerează, hrănește intens și lasă tenul mai ferm.

Masca facială tip foaie pentru strălucire și fermitate cu extract de ginseng și sistem Anti-pollution

Este favorita mea! În 20 de minute tenul meu a devenit hidratat, foarte luminos, catifelat și ceva mai ferm. Nu mi-a provocat vreo iritație sau acnee, chiar pot spune că semnele de după coșuri sunt un pic mai puțin vizibile. Efectele au fost vizibile până a doua zi.

Masca facială de tip foaie pentru normalizarea tenului cu ulei de tea tree și acid mandelic

Este dedicată persoanelor cu tenul gras, mixt, cu impurități și tendințe de acnee. Printre ingrediente găsim: ulei de tea tree, acid mandelic, vitamina B3, acid hialuronic, extract de bambus, extract de hamamelis și acid azelic. Producătorul promite că masca curăță pielea prin eliminarea impurităților profunde, ajută la eliminarea porilor dilatați, echilibrează secreția sebumului, reduce numărul de puncte negre, detoxifică, ameliorează iritațiile si echilibrează culoarea pielii.

Masca facială de tip foaie pentru normalizarea tenului cu ulei de tea tree și acid mandelic

Aceasta este masca testată de soț :) Tenul lui gras cu tendințe de apariție a coșurilor și a punctelor negre a reacționat foarte bine. După utlizare, tenul a rămas mat dar bine hidratat. Porii s-au închis, micile coșuri și câteva puncte negre au dispărut, a calmat foarte bine iritațiile. Efectele au fost vizibile până a doua zi.

Masca facială de tip foaie pentru regenerarea tenului cu extract de mucus de melc și filtrat de drojdie fermentată

Este dedicată persoanelor cu tenul iritat, obosit și cu acnee. Conține extract de mucus de melc, filtrat de drojdie fermentată, trehaloza, sorbitol, minerale marine, acid hialuronic, extract de zmeură și extract de merișor. Masca are ca scop hidratarea, regenerarea și protecția tenului. Din această gamă cu mucus de melc am mai folosit masca cu alge și serul.

Masca facială de tip foaie pentru regenerarea tenului cu extract de mucus de melc și filtrat de drojdie fermentată

Așa cum promite producătorul, masca regenerează foarte bine tenul care devine foarte bine hidratat și catifelat. Am folosit-o după câteva nopți petrecut cu acid salicilic pe față iar masca a calmat și regenerat tenul.

Masca facială de tip foaie pentru calmarea tenului cu extract de orhidee și vișine

Este concepută pentru persoanele cu un ten sensibil, deshidratat, predispus înroșirii și iritat după tratamente cosmetice. Calmarea tenului este asigurată de extractul de vișine, extractul de orhidee, pantenolul, alantoina, extractul de aloe, apa de trandafir și acidul hialuronic. Printre beneficii, producătorul menționează hidratarea intensă, hrănirea, oprirea roșeței și calmarea iritațiilor.

Masca facială de tip foaie pentru calmarea tenului cu extract de orhidee și vișine

Chiar dacă masca hidratează bine și lasă pielea catifelată, nu mi-a plăcut la fel de mult ca primele două. Asta din cauza unei iritații delicate pe care mi-a provocat-o în zona nasului. Am aplicat-o pe față după o zi petrecută prin oraș, când soarele și vântul au fost prezente. Deja de la început am simțit niște ciupituri sub foaie în zona buzelor și a nasului. Nu au durat mult dar a fost de ajuns ca lângă nas tenul să fie puțin înroșit. Ciudat, mai ales că restul feței a fost ok și a arătat bine, la fel că și-n cazul celorlalte măști.

Cu siguranță aceasta nu va fi singura mea aventură cu măștile de la Bielenda Professional. Toate au hidratat foarte bine tenul și, folosite regulat, au avut efecte de lungă durată.

Dacă sunteți interesete de aceste măști, le puteți găsi aici.

Hmmm... Nimeni nu a comentat încă :( Poate spargi tu gheața?

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x