Meniu sus

Rimelul Rise & Shine Max Factor și impresii despre prima mea comandă de la zenobia.ro

Publicat în data de: | 2 comentarii

Știți ce-mi place să fac în timpul liber? Să verific oferta magazinelor online cu produse cosmetice, chiar dacă nu îmi trebuie ceva anume ci doar pentru a vedea ce lucruri noi sau interesante au mai apărut.

La magazinul cu produse cosmetice Zenobia am ajuns mulțumită recomandărilor cumnatei mele Amy, și tot mulțumită ei am beneficiat de un cupon de reducere. De această dată, nu numai că m-am uitat peste ofertă dar am și plasat o comandă.

Comanda de la zenobia Produsele comandate pe Zenobia

Alegerea nu a fost ușoară, magazinul oferă o diversitate de produse pentru îngrijirea tenului, a părului și pentru machiaj de la mărci precum Nivea, L’Oreal, Bourjois, Max Factor, Dermacol sau Le Petit Marseillais. După nici două zile de la comandă produsele mi-au ajuns acasă. Ce mi-a plăcut a fost faptul că ambalajul a fost ecologic, o cutie elegantă neagră din carton fără bandă adezivă sau folie din plastic. Fără probleme s-a făcut împărțirea: la reciclat cutia iar la mine cele trei produse din interior despre care vă voi spune câteva cuvinte.

Rimelul Rise & Shine Max Factor (black)

Rimelul Rise & Shine Max Factor Rimelul Rise & Shine Max Factor

De aproape trei ani am fost fidelă rimelului Masterpiece Max de la Max Factor dar promisiunea și efectul de ochi larg deschiși m-au convins să aleg mascara Rise & Shine. Formula mascarei este îmbogățită cu cheratină, colagen hidrolizat, extract de mușețel și extract de castravete. Exact ca un castravete proaspăt este și mirosul rimelului. Periuța este destul de mare și are forma de clepsidră cu fibre dese. Surprinzător, folosirea este ușoară și fără probleme.

Peria rimelului Peria rimelului

Genele mele, din cauza problemelor cu tiroida, nu arată impresionant. Cu două straturi de mascara Rise & Shine chiar și cele mai scurte gene sunt ridicate, mai groase și foarte bine separate. Poți cumpăra acest produs de aici.

Mascara pentru sprâncene Brow Design de la Bourjois (03 brun)

Mascara pentru sprâncene Brow Design de la Bourjois Mascara pentru sprâncene Brow Design de la Bourjois

Pe lângă mascara de la Max Factor, m-am decis și la aceasta pentru sprâncene de la Bourjois, din seria Brow Design, culoarea 03 brun. Este îmbogățită în ulei de argan, pentru a avea o mai bună grijă de firele de păr. Periuța este mică și ajută la machiaj. Mulțumită acesteia, sprâncenele mele sunt disciplinate, fixate, obțin o culoare delicată și au un aspect general plăcut și natural. Efectul se menține pentru circa zece ore. Poți cumpăra acest produs de aici.

Lapte de corp cu unt de cacao și vitamina E de la Nivea

Lapte de corp cu unt de cacao și vitamina E de la Nivea Lapte de corp cu unt de cacao și vitamina E de la Nivea

În momentul în care l-am zărit în oferta magazinului, mi-am dat seama că trebuie să ajungă la mine. Este dedicat persoanelor cu pielea uscată, printre ingrediente putând găsi unt de cacao, unt de shea, ulei de cocos, glicerină și vitamina E. Laptele are culoarea albă, o consistență ușoară și miros plăcut de ceva dulce. Nu pot spune că miroase a cacao ci mai mult a ciocolată cu vanilie. Laptele e repede absorbit și lasă pielea catifelată și bine hidratată pentru câteva ore. Poți cumpăra acest produs de aici.

Magazinul Zenobia organizează foarte des diverse reduceri și promoții, una dintre ele fiind și transportul gratuit la orice comandă dacă folosiți codul ZLIVRAREGRATUITA. Acesta este valabil până la data de 27.04.2019. Spor la cumpărături!

Până acum sunt 2 comentarii. Poate comentezi și tu?

  1. Amy

    Ce poze frumoase ai facut!! <3

  2. Weronika

    Mulțumesc mult!

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x