Meniu sus

Gel de dus Sanex dermo moisturising pentru pielea uscata si normala

Publicat în data de: | 1 comentarii

In timpul cumparaturilor la drogherie o hostess mi-a propus sa fac un test pentru diagnosticarea tipului de piele. Mi-a lipit pe mana ceva a la plastur pentru cateva secunde, dupa care l-a scos. Comparand cu un tipar a determinat ca tipul pielii mele este normal.

Dupa test mi-a recomandat cosmeticele propice tipului meu de piele, printre ele aflandu-se si gelul de dus Sanex dermo moisturising.

Gel de dus Sanex dermo moisturising pentru pielea uscata si normala Gel de dus Sanex dermo moisturising pentru pielea uscata si normala

Gelul este ambalat intr-o sticla non transparenta, in opinia mea gaura sticlei este prea mare si de aceea, cateodata, cantitatea utilizata poate fi mai mare decat necesarul.

Este transparent, cu un miros placut floral. Face multa spuma. Dupa utilizare pielea este moale, nu este uscata dar nici nu am observat o hidratare.

Plusuri:

  • nu usuca pielea
  • face multa spuma
  • miros placut

Minusuri:

  • scump daca nu este la reduceri

In general il pot considera unul dintre cele mai bune produse din aceasta gama folosite in ultima vreme. Acum mi-as dori sa mai incerc si alte produse de la Sanex.

Pretul este de 18 lei/250 ml.

Până acum sunt 1 comentarii. Poate comentezi și tu?

  1. Paul

    Am primit acest gel si este foarte bun.

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x