Meniu sus

Delicat și cu miros de marțipan. Șamponul Acure Mega Moisture Argan Oil & Pumpkin

Publicat în data de: | 2 comentarii

Acure este o companie americană cunoscută pentru producția de cosmetice pentru față, păr și corp. Pe șamponul Mega Moisture cu ulei de argan și dovleac l-am comandat de pe iherb încă din aprilie, anul acesta. Pe la jumătatea lunii mai, șamponul încă nu-mi ajunsese și eram aproape sigură că pot să-i zic la revedere. În imaginația mea vedeam un poștaș sub duș care folosește cu plăcere șamponul meu dar trebuie să-mi cer scuze tuturor angajaților de la poștă pentru că după o lună și jumătate șamponul era la mine.

Șamponul Acure Mega Moisture Argan Oil & Pumpkin Șamponul Acure Mega Moisture Argan Oil & Pumpkin

În ultima vreme toate șampoanele din oferta celor de la Acure au trecut printr-un proces de transformare, au fost schimbate ambalajele și lista de ingrediente. Cel pe care l-am avut eu face parte din colecția nouă. E dedicat persoanelor cu părul uscat, deteriorat și creț. Conține extracte din akai, afine, rodii, măceșe, gălbenele, mușețel și ceai roșu; uleiuri de argan, cătină, semințe de dovleac, scorțișoară și coenzimea Q10. Nu conține SLS, SLES, CB, parabeni, parafină, ftalați și siliconi.

Ingredientele șamponului Ingredientele șamponului

Este ambalat într-o sticlă de 354 ml de plastic. Consistența este de gel diluat iar mirosul este plăcut, de marțipan. Din păcate mirosul nu persistă. Ca majoritatea șampoanelor naturale, face spumă puțin mai greu, mai ales în cazul unui păr mai lung.

De la început trebuie să menționez că el nu este dedicat tipului meu de păr. Cum am zis în cazul recenziei șamponului Desert Essence, scalpului meu pretențios îi place hidratarea. Șamponul de la Acure nu hidratează la fel de puternic ca cel amintit dar, mulțumită acestui fapt, îl pot folosi zilnic fără ca părul meu să devină uleios. După utilizare, părul este moale, catifelat și strălucitor. În același timp curăță bine scapul, fără a-l irita sau usca. Este necesară utilizarea unui balsam după.

Plusuri:

 • curăță bine
 • delicat cu scalpul
 • lasă părul moale și catifelat
 • miros plăcut de marțipan
 • sticlă mare
 • lista de ingrediente

Nu i-am găsit vreun minus. Cu plăcere aș folosi și alte șampoane de la Acure. Pentru persoanele interesate, șamponul poate fi cumpărat de aici.

Până acum sunt 2 comentarii. Poate comentezi și tu?

 1. paula

  pentru par destul de mult uscat care va fi mai potrivit acure sau essence?

 2. Weronika

  Cu siguranță Desert Essence. Acum este și la reduceri pe iherb :)

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x