Meniu sus

Duolys cremă contur ochi cu vitamina C, ideală pentru persoanele cu vârsta între 25 și 35 de ani

Publicat în data de: | 1 comentarii

Vara aceasta, compania ACM Laboratorie Dermatologique (producătorul vitaminelor Novophane) a lansat în farmacii cosmeticele cu vitamina C Duolys. În ofertă găsim creme și seruri pentru toate tipurile de ten, care se luptă cu primele riduri și semne de îmbătrânire.

Duolys cremă contur ochi cu vitamina C Duolys cremă contur ochi cu vitamina C

Experiența mea cu Duolys a început cu crema hidratantă și restructurantă pentru ochi. Aceasta conține vitamina C, un puternic antioxidant ce protejează pielea împotriva radicalilor liberi, stimulează producția de colagen și ajută la lupta cu petele. Vitamina C este prezentă natural în piele dar nivelul ei scade din cazua vârstei, poluării sau razelor UV.

Oricine a fost interesat de cosmeticele cu acest ingrediente știe că foarte importantă e forma de vitamina C. În această cremă găsim ascorbil glucozidă, acesta neiritând pielea la fel de mult precum acidul ascorbic. Ce e important, ascorbil glucozida poate fi acumulată în piele. Pe lângă vitamina C, în cremă mai găsim și peptide, xilitol și vitamina E.

Ingredientele cremei Ingredientele cremei

Producătorul promite că, folosită regulat, aceasta face ca pielea din jurul ochilor să devină bine hidratată, mai fermă, fără umflături și cearcăne.

Cosmeticul este conținut într-un tub din plastic, are consistența foarte ușoară, culoarea albă și e fără miros. Este absorbit destul de repede și putem să ne machiem fără probleme.

Consistența cremei Consistența cremei

Dar ce pot spune despre efecte? Mulțumită vitaminei C, acestea au apărut destul de repede. Nu mi-au dispărut primele riduri dar pielea din zona ochilor a devenit foarte luminoasă și fermă. Am folosit-o din august până-n octombrie. În timpul lunilor călduroase, pielea era bine hidratată dar când temperatura a scăzut, hidratarea nu a mai fost satisfăcătoare, am avut nevoie de o altă cremă. Adevărul este că am apreciat-o cel mai mult atunci când s-a terminat, atunci când zona ochilor a rămas fără luminozitate. Asta mi-a dovedit că vitamina C din cremă chiar a funcționat cum trebuie.

În general, pielea mea de 32 de ani din zona ochilor a fost mulțumită de Duolys. Cred că fetele mai tinere pot obține efecte și mai spectaculoase, dar femeilor în jur de 40 de ani le-aș recomanda ceva mai puternic și mai bine hidratant. Trebuie să menționez că nu am umflături sau cearcăne sub ochi așa că nu pot spune nimic despre efectele cremei în aceste cazuri. Crema nu mi-a provocat nici o problemă.

Plusuri:

  • zona ochilor mai luminoasă și fermă
  • nu provoacă iritații
  • fără miros
  • repede absorbită

Minusuri:

  • îmi lipsea hidratarea în perioada răcoroasă

Crema poate fi găsită în farmacii. Puteți verifica prețul aici.

Până acum sunt 1 comentarii. Poate comentezi și tu?

  1. Nicol

    Foarte buna recenzia. Îți mulțumim! 😊 Păcat ca nu m-am informat înainte, eu am cumpărat-o de la dermatolog și am dat 57 de lei.

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x