Meniu sus

Vaseline cocoa radiant lotiune hidratanta cu unt de cacao

Publicat în data de: | 0 comentarii

Daca cititi blogul meu in mod regulat stiti ca sunt in cautarea unei lotiuni pentru corp care sa imi placa. Pana acum am testat mai multe produse dar de fiecare data am gasit cate un minus care m-a determinat in a nu-l mai cumpara din nou.

Povestea parea a fi la fel si cu Vaseline cocoa radiant, nimic nu prevestea faptul ca acesta va deveni unul dintre produsele mele favorite.

Vaseline cocoa radiant lotiune hidratanta cu unt de cacao Vaseline cocoa radiant lotiune hidratanta cu unt de cacao

Lotiunea Vaseline contine micropicaturi de Vaseline jelly, imbunatatite de companie in decursul a circa 140 de ani. Ar trebui sa hidrateze si sa vindece pielea uscata incat sa o aduca din nou intr-o stare buna. Pe langa acestea, ar trebui sa lase pielea stralucitoare.

Producatorul promite o consistenta care sa nu fie uleioasa si care sa fie absorbita rapid de piele.

Lotiunea este continuta intr-o sticla maro de plastic subtire, astfel incat sa se poata utiliza fara probleme. Din pacate din cauza culorii nu se poate observa cantitatea de produs ramasa in interior.

Consistenta este una asemanatoare margarinei Linco, culoarea bej si un miros asemanator batonului de ciocolata rom. Pana acum am folosit mai multe produse care miros a cacao dar acesta mi se pare a fi cel mai bun.

Este eficient, este necesara doar o mica cantitate pentru a fi folosita pe suprafata corpului. Promisiunile producatorului sunt 100% adevarate, aceasta nelasand nici o urma pe piele si in acelasi timp fiind absorbita foarte repede. Nu trebuie sa asteptam nici macar cateva secunde pentru a ne imbraca, chiar si mainile, dupa utilizare, arata de parca nu au atins lotiunea.

Consistenta Vaseline cocoa radiant lotiune hidratanta cu unt de cacao Consistenta Vaseline cocoa radiant lotiune hidratanta cu unt de cacao

Hidrateaza foarte bine pielea timp de 12 ore, in cazul pielii mele am observat foarte bune rezultate. Pielea este regenerata, moale si chiar are un aspect usor stralucitor.

Plusuri:

  • hidratare foarte buna
  • nu lasa nici o urma pe piele
  • absorbita repede
  • miros placut
  • consistenta cremoasa
  • eficient, nu trebuie utilizata o cantitate mare
  • pret acceptabil

Pentru moment nu am gasit vreun minus, sunt curioasa sa incerc si alte versiuni ale lotiunii Vaseline, in special Vaseline Intensive Advanced Repair.

Pretul este de 20 lei / 200 ml, 26 ml / 400 ml. Il puteti cumpara de aici.

Hmmm... Nimeni nu a comentat încă :( Poate spargi tu gheața?

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x