Meniu sus

Octenisept spray dezinfectant

Publicat în data de: | 5 comentarii

In acest articol voi vorbi despre un produs pe care e bine sa il avem acasa, Octenisept spray dezinfectant - solutie apoasa pentru antisepsia mucoaselor si a ranilor.

Octenisept spray dezinfectant Octenisept spray dezinfectant

Octenisept este eficace impotriva:

 • bacteriilor, inclusiv clamidii si microplasme
 • ciupercilor, inclusiv Malassezia furfur si levuri
 • protozoarelor
 • virusilor (Herpes simplex, HIV, HBV, HCV)

Poate fi folosit pe piele, rani, in zona ano-genitala, in zona urogenitala, ca tratament antiseptic adjuvant, de scurta durata a ciupercilor de piele si in cavitatea bucala.

Acest produs mi-a fost recomandat de catre doctorul dermatolog pentru dezinfectarea scalpului cu foliculita. L-am folosit si pentru a dezinfecta: pieptenele meu si elasticele pentru par; buretele pentru spalat; rani; pielea picioarelor (in cazul sotului meu pielea fetei dupa ras); uneltele pentru ras; pielea cainelui meu atunci cand a inceput sa aiba probleme cu pielea din cauza problemelor cu dermatita atopica.

Sprayul utilizat pe rani deschise nu da vreo senzatie, avem impresia ca e apa. E o solutie buna pentru copiii care sunt speriati de a curata rana cu spirt.

Octenisept nu are vreun miros, nu mi-a provocat vreo iritatie sau alergie mie sau sotului meu. Este indicat sa cumparati o sticla cu atomizator, e mai practica. Este eficient, dar cel mai bine e sa cumparati o sticla mare.

Atomizator Octenisept spray dezinfectant Atomizator Octenisept spray dezinfectant

Nu i-am gasit nici un minus, poate ca pretul e un pic cam mare.

Il puteti gasi in farmacii, pretul este de 40 lei / 250 ml, 90 lei / 1l.

Până acum sunt 5 comentarii. Poate comentezi și tu?

 1. dorina

  octenisept ...un dezinfectant foarte bun ! .... bun si pentru sa il ai in casa cat si in deplasare , excursie ,,,,oriunde . deasemenea recomand cetrimide ,un unguent antibacterian ....este fff bun ! rani , plagi , cruste , escare . eu l-am folosit ,,,,nu este scump .

 2. Tecaru Antoaneta

  Lam folosit in Germania anul trecut si pot spune ca e foarte bun pot spune foarte bun nu am cuvinte

 3. Maria

  Buna, de la ce farmacie l-ai cumparat? caut de ceva vreme in Cluj si nu gasesc :(

 4. weronika

  Bună Maria! Eu l-am cumpărat mai de demult, acum văd că nu se mai găsește în farmaciile din România. Dacă ești interesată am observat că îl poți cumpăra de pe ebay la un preț destul de bun și transport gratuit.

 5. Anonim

  Buna! Unde găsesc acest produs în Iasi ?

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x