Meniu sus

Pastile pentru gat Strepsils Intensive

Publicat în data de: | 0 comentarii

Schimbarile de vreme si de temperatura mi-au provocat si primele dureri in gat de anul acesta. Din pacate, duminica toate farmaciile din oras sunt inchise asa ca a trebuit sa ma aprovizionez de la un supermarket cu niste pastile pentru gat, disponibile fiind numai Strepsils Intensive.

Strepsils Intensive Strepsils Intensive

Strepsils Intensive ajuta la calmarea durerii si a inflamatiei gatului ce insotesc raceala, laringita sau amigdalita. Calmarea durerii si a inflamatiei este de asteptat sa apara dupa 30 de minute de la administrarea pastilei. Substanta activa este flurbiprofenul si fiecare comprimat contine 8.75mg de flurbiprofen.

Nu stiu daca pastilele cumparate erau produse special pentru supermarket dar in cutie erau numai 8. O pastila este destul de mare, are un gust placut si puternic de menta. Are un efect calmant, durerea din gat fiind anihilata pentru moment in mod rapid. Dar pentru a-mi trece complet durerea de gat a trebuit sa folosesc toate pastilele, timp de cateva zile.

Efectele sunt foarte bune dar in opinia mea pretul acestora este ridicat, se pot gasi si alte pastile cu acelasi efect dar la un pret mai bun.

Pentru 8 pastile am platit 11 lei in Polonia, in Romania 24 de pastile costa 34 lei.

Hmmm... Nimeni nu a comentat încă :( Poate spargi tu gheața?

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x