Meniu sus

Reduceri la balsamurile Sierra Bees - un set de 8 la pret de 1 dolar

Publicat în data de: | 0 comentarii

Va dau o veste buna, acum de dimineata! Pe site-ul iherb.com veti gasi reduceri la balsamul pentru buze Sierra Bees, un set de 8 bucati costa doar 1 dolar. Puteti comanda aici.

Set de 8 balsamuri pentru buze Sierra Bees Set de 8 balsamuri pentru buze Sierra Bees

iherb.com este un site american de unde puteti cumpara cosmetice naturale si alte chestii interesante. Despre cum sa comandati pe iherb puteti citi in acest articol.

Daca nu ati comandat nimic pana acum pe iherb.com, veti primi setul gratis, va trebui sa platiti doar pentru transport, in jur de 16 lei. Dar, daca ati mai comandat ceva in trecut, totul va costa in jur de 20 de lei. Astfel, un singur balsam costa doar 2.5 lei.

Cred ca este o afacere foarte buna, mai ales ca Sierra Bees este cunoscuta pentru cosmeticele naturale fara parabeni sau parafina.

Setul contine un balsam fara gust, iar restul au urmatoarele mirosuri/gusturi: unt de shea si ulei de argan, miere, menta, vanilie, ulei de tamanu si tea tree.

Eu deja am comandat un set, de-abia astept sa imi ajunga :D Reducerile vor fi disponibile pana la ora 19.00 (26.11.2015)

Actualizare 13 noiembrie

Zilele trecute mi-a sosit setul, am fost suprinsa pozitiv de derularea comenzii. Despre balsamuri va voi spune mai multe intr-un articol viitor.

Hmmm... Nimeni nu a comentat încă :( Poate spargi tu gheața?

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x