Meniu sus

Lirene gel cremos pentru curatarea fetei

Publicat în data de: | 0 comentarii

Nu stiu daca din cauza varstei, dar in ultima perioada pielea fetei are nevoie de o hidratare mai intensa. Cateodata este foarte sensibila si se irita foarte usor. De aceea, am dificultati in a gasi un produs bun pentru curatarea fetei, produsele pentru pielea grasa fiind prea puternice in timp ce produsele pentru pielea uscata avand ingrediente pe care pielea mea nu le tolereaza.

Lirene gel cremos pentru curatarea fetei Lirene gel cremos pentru curatarea fetei

Odata cu terminarea altui produs de care nu eram prea incantata, am inceput sa ma gandesc la posibile solutii, iar una dintre ele a fost sa incerc ceea ce foloseste si mama mea: gelul cremos pentru curatarea fetei de la Lirene. De la prima utilizare mi-a placut atat de mult incat m-am decis sa imi cumpar si eu un tub.

Gelul este dedicat persoanelor cu pielea uscata si sensibila. Contine glicerina si extract din fructe noni, care curata foarte bine fata fara a o lasa uscata. Ingredientele gelului sunt destul de bune, nu am vazut nici un detergent puternic pe lista.

Gelul este continut intr-un tub de plastic roz, are o consistenta cremoasa, culoarea roz si miros puternic de flori. Pana acum nu am avut ocazia de a folosi un gel care sa aibe un miros atat de puternic. Imi place atunci cand un produs cosmetic miroase placut dar aici cred ca Lirene a exagerat un pic cu mirosul.

Gelul face multa spuma, dupa spalare pielea este curatata, nu este uscata sau iritata. Pe pielea mixta functioneaza bine, reduce nivelul sebumului si nu provoaca acnee. Dupa utilizare pielea fetei mele este mai moale si luminoasa.

Plusuri:

  • curata bine fata fara a o lasa uscata
  • poate fi folosit de catre persoanele cu pielea mixta
  • consistenta cremoasa
  • face multa spuma

Minusuri:

  • miros prea puternic

Ca si concluzie, gelul mi se pare a fi unul dintre cele mai bune utilizate in ultima perioada, cu siguranta voi reveni in a-l utiliza. Gelul poate fi cumparat de aici.

Hmmm... Nimeni nu a comentat încă :( Poate spargi tu gheața?

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x