Meniu sus

Green Pharmacy - Cosmetice din Polonia

Publicat în data de: | 2 comentarii

Dupa ce am vorbit despre Bielenda, Ziaja si Pharmaceris, a venit timpul sa spun cate ceva despre inca un producator de cosmetice din Polonia.

Cosmeticele Green Pharmacy sunt produse in Cracovia de catre compania Elfa Pharm. In afara de acest brand, aceasta mai detine si: Vis Plantis, O’ Herbal, Intensive Hair therapy si Dr. Sante.

In oferta Green Pharmacy se gasesc produse pentru par (sampoane, balsamuri), corp (unturi, lotiuni, uleiuri pentru masaj, geluri de dus si exfoliante), fata (geluri si creme), igiena intima (geluri) si maini si picioare (creme si sare).

Produsele nu sunt testate pe animale. In acelasi timp, compania nu foloseste ingrediente care au fost testate pe animale. In majoritatea produselor nu vom gasi SLS, parabeni, coloranti si nici alte substante care pot fi periculoase pielii.

In Polonia produsele Green Pharmacy se gasesc in drogherii si farmacii, fiind foarte indragite multumita ingredientelor si a pretului scazut. Am observat ca si in Romania acestea au devenit din ce in ce mai populare. Pe unele produse pentru corp si par le-am putut gasi in diverse drogherii, in mediul online oferta fiind si mai bogata.

In opinia mea, cosmeticele Green Pharmacy vor deveni si mai populare deoarece pot concura fara probleme cu produsele deja cunoscute.

Până acum sunt 2 comentarii. Poate comentezi și tu?

  1. BeautyBazar

    Am vazut in multe magazine de la noi aceste produse si le-am descoperit in Polonia, intr-o excursie acum 2 ani. O prietena a folosit un sampon si i-a placut mult!

  2. monica

    Nu au SLS dar au Cocamide DEA care este carcinogen..Eu tocmai mi-am luat o sticla si am vazut ingredientele abia cand am ajuns acasa pentru ca aveau o eticheta lipita cu indicatii de utilizare in romana deasupra. Bazandu-ma pe siteul acesta (http://cosdna.com/eng/cosmetic_0c76228386.html) pentru a analiza ingredientele chimice din inauntru, samponul asta are mai multe substante carcinogene/foarte toxice decat Head & Shoulders (adica are 2 in loc de 1).

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x