Meniu sus

CandiGone Powerful Yeast Cleansing Program de la Renew Life

Publicat în data de: | 0 comentarii

In ultimele articole despre situatia scalpului meu v-am mentionat despre dieta anti-candida. Pe langa eliminarea diverselor alimente, urmand sfaturile trichologului, am comandat CandiGone pentru a ajuta la eliminarea candidei din organism.

CandiGone Powerful Yeast Cleansing Program de la Renew Life CandiGone Powerful Yeast Cleansing Program de la Renew Life

CandiGone este un produs din SUA, producatorul fiind compania Renew Life. Eu l-am cumparat direct din SUA de pe iherb.com dar am observat ca acesta este disponibil si in Europa insa la un pret dublu.

CandiGone este un set din doua suplimente sub forma de capsule si tinctura.

Cutia capsule CandiGone Cutia capsule CandiGone

Capsulele contin extract de usturoi, extract de Neem, extract de grapefruit, extract din frunze de maslin, acid caprilic, extract din fructe de struguri ursului, extract de barbaris, extract de Pau D’Arco si sulfat de berberina.

Tinctura CandiGone Tinctura CandiGone

Ingredientele tincturii: extract din frunze de oregano, extract din coaja de portocala, extract de mahon, extract de Pau D’ Arco, extract de scortisoara, extract de cuisoare si extract de menta. Ambele pot fi cumparate separat, dar pentru obtinerea rezultatelor optime, producatorul recomanda achizitionarea ambelor.

Modul de utilizare este foarte simplu. Pentru primele trei zile luam de doua ori pe zi o capsula si 10 picaturi de tinctura. Dupa trei zile marim doza la doua capsule de doua ori pe zi si 20 picaturi de tinctura de doua ori pe zi. Este indicat administrarea acestora pe stomacul gol. Un set de 60 de capsule si o sticluta de tinctura este de ajuns pentru 15 zile.

Toate informatiile necesare sunt prezente si pe cutie, pe langa acestea fiind prezente si diverse sugestii de la producator. In cazul meu, deoarece le-am achizitionat de pe iherb, indicatiile au fost in limba engleza.

Capsule CandiGone Capsule CandiGone

Marimea capsulelor este perfecta, sunt usor de inghitit, dar va recomand sa o faceti foarte repede deoarece au un gust si miros ciudat.

Marime capsula CandiGone Marime capsula CandiGone

Gustul tincturii este asemanator unei combinatii de ierburi si alcool, dupa ce o administram putem bea putina apa plata. Multumita pipetei putem masura cu exactitate numarul de picaturi necesare.

Pipeta de la tinctura Pipeta de la tinctura

La inceputul si pe perioada administrarii CandiGone nu am simtit vreo reactie adversa, nu am avut dureri in stomac, scaune mai dese sau sentiment de voma. In schimb, am observat ca CandiGone are proprietati diuretice si ca urmare am vizitat toaleta ceva mai des. :)

Pe toata durata utilizarii m-am simtit un pic obosita, dar asta nu datorita CandiGone, ci mai degraba lipsei carbohidratilor din dieta mea, chiar si dupa terminarea curei cu CandiGone sentimentul de oboseala a ramas prezent.

Dupa cum am mentionat si intr-un alt articol, situatia scalpului este un pic mai buna, cred ca o parte din acest rezultat se datoreaza si acestui produs.

Plusuri:

  • ajuta la problemele cu candida
  • compozitia unica a ingredientelor
  • nu au existat reactii adverse
  • capsulele sunt usor de ingerat
  • descriere completa a produsului

Minusuri:

  • poate fi achizitionata doar online

Setul poate fi cumparat de aici.

Hmmm... Nimeni nu a comentat încă :( Poate spargi tu gheața?

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x