Meniu sus

Solgar Advanced 40+ Acidophilus - probiotice din SUA

Publicat în data de: | 0 comentarii

Pe toata durata dietei mele anticandida trebuie sa ajut organismul prin administrarea de probiotice. Pana acum am fost foarte incantata de probioticele Protectis pe care le-am utilizat pe perioada tratamentului cu antibiotice.

Dar situatia s-a schimbat un pic, acum am nevoie de ceva care sa nu contina lactoza, gluten sau zahar. Totodata, pretul rezonabil si cantitatea de ajuns pentru o luna intreaga. O multime de cerinte, nu am crezut ca voi gasi ceva care sa le indeplineasca pe toate.

O scurta cautare prin farmaciile online si am descoperit probioticele Advanced 40+ Acidophilus de la Solgar. Am avut o experienta placuta cu suplimentele Solgar Skin Nails and Hair Formula, asa ca m-am decis sa comand aceste probiotice.

Cutia Solgar Advanced 40+ Acidophilus Cutia Solgar Advanced 40+ Acidophilus

Cateva cuvinte de la producator:

SOLGAR Advanced 40+ Acidophilus este un supliment alimentar ce reprezinta o sursa  L. acidophilus, B. lactis, L. paracasei si L. rhamnosus, si reprezinta microorganisme obtinute din legume, extrem de benefice, care isi au resedinta în mod natural in tractul digestiv inferior. Acest produs este formulat pentru a proteja aceste organisme de aciditate la stomac, ajutand la mentinerea unei flore intestinale sanatoase. SOLGAR Advanced 40+ Acidophilus poate distruge candida si infectiile tractului urinar.

In sticla de culoare intunecata se gasesc 60 de pastile care sunt de ajuns pentru 30 sau 60 de zile (in functie de numarul de pastile administrate zilnic: 1 sau 2). Sticla este protejata de o folie, in cazul in care, in momentul cumpararii produsului, aceasta este distrusa produsul nu trebuie utilizat ci returnat producatorului. In sticla se regaseste si o pungulita mica cu niste bilute care protejeaza impotriva umiditatii si a diverselor mirosuri, este indicat sa o pastram in sticla.

Pastilele Solgar Advanced 40+ Acidophilus Pastilele Solgar Advanced 40+ Acidophilus

Capsulele sunt transparente, putem vedea continutul acestora: o pudra alba cu cateva bilute roz. O capsula contine 1.5 miliarde de microorganisme. Marimea capsulei este perfecta, nu am avut probleme in a o inghiti. Cel mai bine este sa le administram in timpul mesei sau dupa masa. Dupa utilizare nu am simtit vreo reactie adversa precum greata, dureri de stomac sau diaree.

Marimea unei pastile Solgar Advanced 40+ Acidophilus Marimea unei pastile Solgar Advanced 40+ Acidophilus

La inceput am folosit o pastila pe zi, dar odata cu inceperea curei cu CandiGone am crescut cantitatea la doua pastile pe zi.

Plusuri:

  • la baza acestora sunt legumele
  • nu contin zahar, amidon, sare si lactoza
  • contin polizaharide pentru a proteja nivelul redus de pH al stomacului
  • pret acceptabil
  • nu trebuie sa le mentinem in frigider
  • nu provoaca reactii adverse
  • usor de inghitit

Nu le-am gasit vreun minus, stiu ca la prima vedere pretul acestora pare ridicat dar tinand cont de faptul ca o cutie este de ajuns pentru 1 sau 2 luni pretul acestora este chiar mai mic decat al altora similare.

Le puteti cumpara de aici.

Hmmm... Nimeni nu a comentat încă :( Poate spargi tu gheața?

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x