Meniu sus

Gel-crema de curatare pentru fata si corp Sensitive de la Ziaja

Publicat în data de: | 0 comentarii

Nu mi-au placut niciodata cosmeticele multi-functionale. Asa ca toate opiniile pozitive despre gelul-crema de curatare pentru fata si corp Sensitive de la Ziaja m-au lasat rece.

Gel-crema de curatare pentru fata si corp Sensitive de la Ziaja Gel-crema de curatare pentru fata si corp Sensitive de la Ziaja

Exista o vorba, daca ceva este pentru orice atunci este pentru nimic. Totul s-a schimbat dupa ce am inceput sa folosesc acest produs. Am ramas impresionata de calitatile acestuia iar proverbul din batrani s-a dovedit a nu fi valabil.

Produsul este dedicat persoanelor cu pielea sensibila, deshidratata, uscata sau cu mancarimi. Poate fi utilizat pentru spalarea fetei si a intregului corp.

Nu contine coloranti, parabeni, sapun si SLS/SLES. In ingrediente se regasesc acid lactic, provitamina B5, glicerina, extract din lemn dulce. Produsul poate fi utilizat si in cazul copiilor de peste 6 luni.

Ingredientele Ingredientele

Gelul este continut intr-o sticla din plastic alb cu pompa. Are culoarea alba, este fara miros iar consistenta este ceva intre lichid si gel. Nu inteleg de ce denumirea produsului in romana este “gel-crema” denumirea originala fiind “gel cremos”, ceea ce descrie mai bine consistenta produsului.

Am folosit gelul pentru a ma spala pe fata si pe corp, sotul meu numai pentru fata. Pentru a te spala pe intregul corp e nevoie doar de 3 pompe iar pentru fata de numai una. Gelul face o spuma delicata.

Spala foarte bine fata, inlatura sebumul si alte impuritati, dupa utilizare pielea ramane moale si deloc uscata. Este delicat cu ochii, nu ii irita, ajuta la inlaturarea machiajului cu exceptia creionului, in cazul acestuia fiind ceva dificultati. In cazul pielii mele mixte nu am avut probleme cu aparitia de cosuri.

Si in cazul pielii corpului care este un pic mai uscata, gelul a avut efecte bune. In comparatie cu gelurile traditionale, dupa utilizarea gelului de la Ziaja, pielea nu ramane uscata, ceea ce in cazul meu mai ales pe perioada iernii poate fi considerat un rezultat foarte bun.

Plusuri:

  • poate fi folosit pentru spalarea fetei si a corpului
  • nu lasa pielea uscata
  • ingrediente
  • sticla cu pompa
  • raport bun pret/cantitate

Nu i-am gasit vreun minus. In Polonia am platit in jur de 9 lei/ 400 ml. In Romania, pe unele site-uri pretul este de 24 lei. Este mai scump dar cred ca merita sa investiti in acest produs.

Daca va aflati in trecere prin Polonia si vreti sa il cumparati denumirea acestuia este “Ulga”, ceea ce inseamna “Usurare” :)

Hmmm... Nimeni nu a comentat încă :( Poate spargi tu gheața?

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x