Meniu sus

Gel de dus si spumant de baie cu patchouli si lemn de cedru Luxury de la Enliven

Publicat în data de: | 0 comentarii

Daca ar fi sa aleg cel mai “rabdator” produs cosmetic, atunci cu siguranta acest produs va castiga, trecand aproape un an pana cand am inceput sa il folosesc.

Nu va ingrijorati, nu am fost bolnava si nici nu s-a intamplat vreo schimbare. Explicatia este simpla, din cauza marimii nu am putut sa il iau in valiza atunci cand am plecat in Polonia.

Am primit gelul de dus acum un an ca parte componenta a unui cadou grandios. Inca de la inceput mi-a atras atentia prin culoarea turcoaz si sticla eleganta. Sotul meu nu este un mare fan al ambalajului, gaura sticlei fiind prea mare si ca efect cantitatea de produs eliminata fiind mult prea multa pentru ce isi doreste.

Gel de dus si spumant de baie cu patchouli si lemn de cedru Luxury de la Enliven Gel de dus si spumant de baie cu patchouli si lemn de cedru Luxury de la Enliven

Consistenta este una geloasa, mirosul asemanator parfumurilor de lux. Este relaxant, reimprospator si nu provoaca dureri de cap. Mai mult, cred ca mirosul poate fi incadrat in categoria unisex, avand sanse egale de a fi apreciat de catre ambele sexe. Din pacate nu persista pentru o perioada indelungata.

Am folosit produsul numai ca gel de dus iar din acest punct de vedere pot spune ca si-a indeplinit cu succes sarcina. Face multa spuma si are bune proprietati de curatare. Nu hidrateaza pielea dar nici nu o lasa uscata, ceea ce e surprinzator din cauza faptului ca gelul contine SLES.

Nu i-am putut gasi vreun minus, asta pana cand am comparat ceea ce producatorul spune cu lista de ingrediente. Mirosul seriei Luxury ar trebui sa provina din ingrediente naturale, dar uitandu-ma pe lista de ingrediente nu am putut sa confirm acest fapt.

Plusuri:

  • miros placut
  • face multa spuma
  • ambalaj elegant
  • nu usuca pielea

Produsul este disponibil in drogheriile dM. Pretul este de 12 lei / 500 ml.

Hmmm... Nimeni nu a comentat încă :( Poate spargi tu gheața?

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x