Meniu sus

Crema pentru picioare cu acizi AHA de la Ziaja

Publicat în data de: | 0 comentarii

Anul acesta am inceput sa imi pregatesc picioarele pentru vara mult mai devreme. Am cautat o crema buna care sa imi hidrateze si sa imi ingrijeasca picioarele. Cea care s-a dovedit a fi norocoasa a fost crema cu acizi AHA de la Ziaja.

Crema pentru picioare cu acizi AHA de la Ziaja Crema pentru picioare cu acizi AHA de la Ziaja

Crema contine acid malic si acid citric (acizii AHA), uree, oligozaharide si oligopeptide din extract de lupin alb. Aceasta combinatie ar trebuie sa inmoaie aria degetelor si calcaielor si sa hidrateze pielea.

Produsul este continut intr-un tub din plastic, identic cu cel al cremei pentru maini din colectia Goat’s Milk. Tubul are un minus, atunci cand crema este pe terminate este foarte greu de accesat restul de crema. Am fost fortata sa tai tubul pentru ca in interior inca mai era o cantitate considerabila din produs.

Crema are culoarea alba, consistenta solida si un miros dificil de descris. Nu este un miros placut dar nici urat, este ca un amestec de lamaie cu detergent.

Crema este usor absorbita de piele, nelasand vreo suprafata uleioasa. Dupa aplicare ne putem incalta cu sosetele fara a mai astepta vreo perioada. Pentru a observa efectele cremei trebuie sa avem un pic rabdare, dupa primele utilizari am avut impresia ca nimic nu s-a schimbat, dar dupa aceea efectele au devenit vizibile.

Dupa ce am utilizat-o in mod regulat (o data pe zi) am putut vedea cum pielea s-a inmuiat si a devenit hidratata. Chiar daca de cateva ori am uitat sa o folosesc, picioarele se prezentau intr-o conditie buna.

Produsul este eficient in utilizare, este nevoie sa aplicam o cantitate mica.

Este prima data cand am gasit un produs cosmetic care sa imi placa dar pe care sa nu vreau sa il mai cumpar. Nu pentru ca nu este disponibil in drogherii ci pentru ca in ingredientele acestuia se regaseste ceva ce evit: ulei de palmier. De fiecare data, inainte de a cumpara, citesc cu atentie lista de ingrediente, dar de data aceasta am avut incredere in Ziaja si nu am verificat. Uleiul de palmier nu este otravitor, nu are nici un efect negativ asupra pielii doar ca producerea acestuia cauzeaza distrugerea mediul inconjurator.

Plusuri:

  • rezultate bune in ingrijirea picioarelor
  • consistenta cremoasa
  • este repede absorbita
  • pret acceptabil

Minusuri:

  • ambalajul

Am cumparat crema intr-un magazin oficial Ziaja din Polonia, platind 10 lei/60ml. Pentru persoanele interesate, aecasta crema poate fi cumparata de aici.

Hmmm... Nimeni nu a comentat încă :( Poate spargi tu gheața?

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x