Meniu sus

Ce trebuie sa stii despre cumparaturile de la iherb.com - mostre, reduceri si program de loialitate

Publicat în data de: | 0 comentarii

Din pacate iarasi sunt racita si, in loc sa scriu vreun articol despre foliculita, m-am decis sa impartasesc cu voi cate ceva despre iherb.

Saptamana asta Busu’ ne-a avertizat la meteo ca vremea va fi urata. Pentru orice persoana pasionata de cosmetice asta nu e o problema deoarece oricand putem apela la cumparaturile online.

Intr-un articol mai vechi am scris despre cum puteti cumpara cosmetice si suplimente pe site-ul american iherb. De atunci si pana acum procesul de cumparare nu s-a schimbat prea mult. Au introdus un program de loialitate, au aparut si daily weekend si weekly deals, si posibilitatea de a cumpara mostre.

New/Special deals/Trials New/Special deals/Trials

Sa incepem cu daily/weekend/weekly deals. Pentru a ajunge la acestea trebuie sa dam click pe Specials & Daily deals. In fiecare zi, de luni pana vineri, exact la 20.00 ora Romaniei, pe iherb apar produse noi la reducere (daily deal). In majoritatea cazurilor, pretul este redus cu pana la 75%. Reducerea este valabila pentru 24 ore. Dupa aceasta perioada apare un produs nou la reducere. Ca si daily deal putem gasi orice produs din orice categorie. Din observatiile mele frecventa cea mai mare de aparitie ca si daily deals o au produsele urmatoarelor marci: Sierra Bees (cosmetice naturale), iherb Goods, St. Dalfour si Budger Company (cosmetice naturale).

Pagina de daily/weekly/weekend deals Pagina de daily/weekly/weekend deals

In fiecare vineri, tot la ora 20.00, apar weekend deals ce dureaza 72 ore pana luni la ora 20.00. De obicei sunt la reducere diverse seturi de suplimente alimentare.

Weekly deals apar in fiecare miercuri la ora 20.00 si dureaza 7 zile, pana saptamana viitoare. In aceasta perioada pretul diverselor produse este redus cu 20%. Produsele sunt din diferite categorii.

Ceva nou si interesant este si aria de mostre. Aici, la preturi atractive, putem cumpara mostre de cosmetice, alimente, accesorii, etc. Sunt 2 restrictii:

  • nu putem comanda mai mult de 2 mostre in cadrul unei comenzi, daca incercati sa adaugati o a treia mostra in cos aceasta va avea pretul normal
  • nu putem comanda 2 mostre ale aceluiasi produs intr-o singura comanda

Pagina pentru mostre Pagina pentru mostre

Un sfat de la mine: cand alegeti mostre de suplimente verificati cate pastile sunt in cutie. Unele companii vand ca mostre si cutii cu 30 de pastile, de obicei acestea fiind de ajuns pentru o luna.

Pentru clientii fideli iherb are si un program de loialitate. Acesta ofera 10% inapoi din valoarea ultimei comenzi. Aceasta suma poate fi folosita la urmatoarea comanda, cu conditia ca aceasta sa nu fie mai tarziu de 60 de zile de la primirea acestui bonus.

Bonus pentru loialitate Bonus pentru loialitate

In ultima perioada iherb ofera si posibilitatea ca sa alegem ca moneda leul, asa ca preturile pot fi observate in lei si totodata putem plati in lei.

Alegerea monezii Alegerea monezii

V-am convins sa va comandati cate ceva de pe iherb? :)

Hmmm... Nimeni nu a comentat încă :( Poate spargi tu gheața?

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x