Meniu sus

Balsamul dupa ras North for Men de la Oriflame

Publicat în data de: | 0 comentarii

Astazi voi vorbi despre unul din putinele cosmetice utilizate de sotul meu si anume balsamul dupa ras North for Men.

Ca si mine, sotul meu are ghinion, face parte din categoria de barbati cu foliculi sensibili si orice produs cosmetic dupa ras ii poate crea probleme cu foliculita. Pentru a evita aparitia de inflamatii foloseste numai produse “verificate”, unul dintre acestea fiind si balsamul pentru ras de la Oriflame.

Balsamul dupa ras North for Men de la Oriflame Balsamul dupa ras North for Men de la Oriflame

Produsul este dedicat oricarui tip de piele, in special celei sensibile. Combinatia de ingrediente, cu unt de shea si extract din radacina de aur, ar trebui sa hidrateze si sa protejeze pielea timp de 24 de ore dupa ras.

Balsamul este continut intr-un tub de plastic, indeajuns de moale incat sa putem folosi produsul pana la ultima picatura. Are culoarea alba si consistenta usoara, asemanatoare unei emulsii. Mirosul este placut, tipic cosmeticelor dedicate barbatilor, si nu persista.

Sotul meu este deja la al doilea tub, ii place deoarece produsul este repede absorbit de piele, nelasand vreo suprafata uleioasa. Utilizat imediat dupa ras acesta nu provoaca iritatii sau vreo senzatie de mancarime, pielea devenind mai moale si mai hidratata. Nu a observat ca balsamul sa provoace acnee sau punctele albe.

Produsul este eficient in utilizare, este nevoie de o cantitate foarte mica pentru a acoperi toata zona fetei. In cazul sotului meu, un tub ii este de ajuns pentru circa 6 luni.

Plusuri:

  • delicat cu pielea
  • nu provoaca iritatii
  • repede absorbit
  • miros placut

Sotul meu nu i-a gasit vreun minus.

Uitandu-ma pe catalogul Oriflame am observat ca a aparut o noua versiune a acestuia, pe langa untul de shea gasindu-se si zinc si cupru, cunoscute pentru proprietatile antibacteriene. Cu siguranta si aceasta versiune va fi testata de sotul meu.

Pretul este de 24 lei/50 ml. Pentru persoanele interesate acesta poate fi cumparat de aici.

Hmmm... Nimeni nu a comentat încă :( Poate spargi tu gheața?

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x