Meniu sus

Balsam pentru par regenerator Balea cu extract din vanilie si migdale

Publicat în data de: | 0 comentarii

Pentru o lunga perioada de timp am fost fidela 100% produselor Kallos pentru ingrijirea parului. In urma cu trei luni am “inselat” mastile Kallos cu balsamul pentru par de la Balea. Astazi va voi spune daca a meritat sau nu sa inlocuiesc produsele Kallos.

Balsam Balea cu extract din vanilie si migdale Balsam Balea cu extract din vanilie si migdale

Balsamul pentru par regenerator Balea cu extract din vanilie si migdale este dedicat persoanelor cu parul deteriorat. Contine extract din vanilie, ulei din migdale, vitamina B3 si provitamina B5. Nu contine siliconi si poate fi folosit si de catre vegani. Aceasta compozitie ar trebui sa ajute la regenerarea si la redarea stralucirii parului.

Ingredientele balsamului Ingredientele balsamului

Balsamul este continut intr-o sticla dintr-un plastic gros, atat de gros incat nu putem vedea nici la lumina cantitatea de produs ramasa. Are culoarea alba si miros placut si delicat de vanilie. Din pacate mirosul nu persista.

Consistenta balsamului este apoasa, seamana mai mult cu consistenta unui lapte de corp decat a unui balsam.

Am incercat produsul in mai multe feluri, dupa cum este recomandat de catre producator, prin mentinerea acestuia pe parul umed timp de cateva minute sau prin utilizarea acestuia inainte si dupa spalarea pe par.

Rezultatul a fost la fel, indiferent de metoda aplicata. In afara de faptul ca parul a devenit un pic mai moale, acesta arata ca si cum nu as fi folosit nimic. Nu era mai stralucitor si am avut probleme in a-l peria, chiar daca este destul de scurt. Un singur plus a fost faptul ca atunci cand am folosit o cantitate mai mare de balsam parul nu a devenit mai uleios.

Plusuri:

  • miros placut
  • sticla practica

Minusuri:

  • fara efecte vizibile asupra parului
  • dupa utilizare, parul a devenit mai greu de periat

Cred ca deja va imaginati ca nu voi mai cumpara vreun balsam de la Balea in viitor. Aaa, si cred ca va trebui sa imi cer scuze produselor Kallos pentru ca voi reveni in a le utiliza.

Cosmeticele Balea sunt disponibile in drogheria dM. Pretul este de 6 lei / 300 ml.

Hmmm... Nimeni nu a comentat încă :( Poate spargi tu gheața?

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x