Meniu sus

Solutie micelara fiziologica de la La Roche Posay

Publicat în data de: | 1 comentarii

Cand vine vorba de apa micelara am deja una favorita: apa micelara de la Bioderma. S-a intamplat ca impreuna cu crema Hydreane Legere sa primesc si o sticla de solutie micelara de La Roche Posay, lucru care m-a incantat.

Solutie micelara fiziologica de la La Roche Posay Solutie micelara fiziologica de la La Roche Posay

Imi plac cosmeticele de la La Roche Posay, indeosebi crema Hydraphase Intense Legere, si am devenit foarte curioasa sa aflu daca apa micelara primita cadou va putea sa devina noua mea favorita.

Solutia micelara fiziologica de la LRP este dedicata persoanelor cu pielea sensibila, producatorul promitand ca fara probleme vom putea inlatura machiajul si impuritatile de pe fata, ochi si buze.

Produsul nu contine: sapun, alcool, coloranti si parabeni.

Sticla primita are marimea travel size dar este o copie perfecta a celei de marime normala. Din pacate materialul este un plastic tare si pentru a pune solutia pe disc trebuie sa folosim mai multa forta.

Ingredientele solutiei micelare de la La Roche Posay Ingredientele solutiei micelare de la La Roche Posay

Apa nu are vreo culoare, este transparenta, are un miros delicat de flori ce poate fi intalnit si in cazul altor produse de la La Roche Posay. In comparatie cu Sebium H2O, consistenta este un pic mai groasa. Solutia de la Bioderma este exact ca apa, in schimb aceasta seamana mai mult cu o apa amestecata cu o picatura de gelatina.

Solutia curata foarte bine pielea si inlatura fara probleme machiajul. Nu irita pielea si nici nu provoaca cosuri, puncte negre sau alergii. Utilizata pentru demachiajul ochilor nu ii irita si nici nu provoaca vreo alta reactie adversa.

In general actiunea este similara cu cea a solutiei de la Bioderma. Singura diferenta este ca solutia de la La Roche necesita fie mai multa cantitate fie sa aplicam o forta mai mare atunci cand folosim discul demachiant. Prefer solutia cu aplicarea unei cantitati mai mari, de aceea produsul meu s-a consumat mult mai repede. Din calculele mele, o sticla mare de 200 ml, mi-ar fi de ajuns pentru 3 saptamani. Este un rezultat destul de prost, o sticla de Bioderma de 500 ml fiindu-mi de ajuns pentru cateva luni.

Plusuri:

  • curata bine pielea si inlatura fara probleme machiajul
  • delicat cu ochii
  • nu irita si nici nu provoaca alergii
  • non-comedogenic
  • miros placut

Minusuri:

  • plasticul sticlei este un pic prea tare
  • se consuma repede

Nici de data aceasta nu am fost dezamagita de La Roche Posay, dar, din motive financiare, cred ca voi ramane la Bioderma.

Pentru persoanele interesate, poate fi cumparata de aici.

Până acum sunt 1 comentarii. Poate comentezi și tu?

  1. stoica claudia

    Multumim

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x