Meniu sus

Salviasept pentru sanatatea gatului si nasului

Publicat în data de: | 0 comentarii

In aprilie, din cauza schimbarilor meteo, am inceput sa am ceva probleme cu gatul. Atat eu cat si sotul meu aveam senzatia de uscat in gat si durere. In timp ce ma aflam intr-un magazin naturist, am observat pastilele Salviasept pentru probleme cu gat si nas.

Salviasept Salviasept

Ingredientele produsului, extract si ulei de salvie, vitamina C si ulei de eucalipt, contribuie la protejarea mucoasei bucale si faringiene.

Ingrediente Salviasept Ingrediente Salviasept

Producatorul recomanda administrarea unei pastile pe zi in cazul persoanelor adulte. Salviasept nu poate fi folosita de persoanele care au reactii alergice la oricare din ingredientele produsului, de femeile insarcinate sau care alapteaza. Produsul contine zahar, de aceea nu trebuie folosit de catre persoanele cu diabet.

O cutie intreaga contine 12 comprimate. Gustul este placut, de salvie amestecat cu zahar. Imi place aceasta combinatie, dar pentru persoanele obisnuite cu gustul de Strepsils, aceasta combinatie s-ar putea sa fie prea puternica sau chiar de neacceptat.

Pastilele de Salviasept Pastilele de Salviasept

Nu stiu cat de eficient este Salviasept pentru inflamatii in gat dar pentru problemele mai usoare a fost perfect. Mi-a disparut senzatia de uscare din gat. Elimina inceputurile de durere din gat. Nasul este desfundat multumita prezentei mentolului.

Puteți verifica prețul aici.

Hmmm... Nimeni nu a comentat încă :( Poate spargi tu gheața?

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x