Meniu sus

Pasta de dinti Dontodent Pink Grapefruit

Publicat în data de: | 0 comentarii

Acum ceva vreme v-am mentionat despre un cititor al blogului din SUA care m-a rugat sa ii trimit cateva tuburi de pasta de dinti Dontodent Pink Grapefruit. Cum nu contine menta, mentol sau uleiuri esentiale, aceasta poate fi utilizata de catre persoanele care nu tolereaza astfel de gusturi.

Pasta de dinti Dontodent Pink Grapefruit Pasta de dinti Dontodent Pink Grapefruit

Pasta provine dintr-o editie limitata, dar am avut norocul sa gasesc cateva tuburi ramase in magazinul dM din orasul meu. Din toate cumparate, am pastrat si eu unul. De abia asteptam sa o incerc.

Pasta are culoarea roz si gustul de fructe. Chiar daca nu contine mentol, dupa utilizare, respiratia este reimprospatata. Consistenta pastei este asemanatoare unui gel diluat cu apa. Face multa spuma. Nu mi-a provocat nici un fel de iritatii.

Ingredientele pastei de dinti Dontodent Pink Grapefruit Ingredientele pastei de dinti Dontodent Pink Grapefruit

Din pacate pasta are mari probleme in curatarea dintilor. Nu inlatura si nici nu protejeaza impotriva aparitiei placii dentare. La cateva ore dupa periaj, aveam impresia ca nu m-am spalat deloc pe dinti.

In timp, impreuna cu sotul meu, am observat ca situatia dintilor e din ce in ce mai rea: au devenit mai negri iar in spatiile dintre dinti si-a facut aparitia mai mult tartru. Am gasit imediat vinovatul: pasta Dontodent.

Dupa, am inceput sa folosim o alta pasta si situatia a revenit la normal.

Pot spune ca pasta Dontodent a fost cea mai proasta dintre toate pe care le-am utilizat in ultima vreme. Chiar si Colgate sau altele similare sunt mai bune.

Plusuri:

  • fara menta, mentol
  • gust de fructe
  • pret mic

Minusuri:

  • nu curata dintii si ca urmare aceastia devin mai galbeni
  • nu protejeaza impotriva placii dentare
  • consistenta apoasa

Pasta contine fluor si nu trebuie utilizata de copiii sub 6 ani. Pretul este de 6 lei / 125 ml.

Hmmm... Nimeni nu a comentat încă :( Poate spargi tu gheața?

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x