Meniu sus

Carpicon S, crema solida cu propolis si extract uleios din rasina de conifere, pentru probleme cu hemoroizii

Publicat în data de: | 1 comentarii

Chiar daca sotul meu incearca sa evite problema hemoroizilor, acestia nu vor sa uite de el. De data asta problema nu a fost foarte grava, asa ca in loc sa facem o vizita la farmacie am fost la un magazin naturist.

Vanzatoarea ne-a recomandat Carpicon S crema solida cu propolis si extract uleios din rasina de conifere.

crema solida cu propolis si extract uleios din rasina de conifere crema solida cu propolis si extract uleios din rasina de conifere

Supozitoarele Carpicon S sunt bazate pe propolis si extract din rasina de conifere, cunoscute pentru actiunile antispetice, antimicrobiene, antifungice, antivirale, antiinflamatoare, cicatrizante, astrigente, antireumatice si antioxidante. Pe langa acestea se gasesc si ceara de albine, extract de catina si ulei de jojoba.

Am observat un lucru ciudat, pe cutie sunt inscrise ingredientele in romana si engleza, lista in romana fiind mai scurta si necuprinzand toate ingredientele din engleza. Poate ca producatorul s-a gandit ca romanilor nu le pasa ca aceste supozitoare mai contin si extract de catina si ulei de jojoba :)

Ingredientele cremei Ingredientele cremei

Supozitoarele se gasesc intr-o cutie din plastic, nu au vreo protectie suplimentara, cum se intampla in cazul altor produse similare. Sunt moi si reactioneaza foarte repede la temperaturile mai ridicate, asa ca pentru a evita topirea este necesar sa le mentinem in locuri racoroase.

Cutia cu supozitoare (crema) Cutia cu supozitoare (crema)

Modul de utilizare este foarte simplu, ca un plus este faptul ca nu lasa urme pe haine.

Pentru ca e un produs naturist, primele efecte au aparut dupa cateva zile de utilizare. A disparut sentimentul de mancarime si arsura. Nu stiu daca si durerea este redusa, de data aceasta sotul nu a avut aceasta problema. Nu au provocat iritatii sau alergii, dar persoanele sensibile la propolis ar trebui sa aiba grija.

Pentru a veni in suportul acestora, este bine sa folositi hartie igienica umeda si sa utilizati gel pentru igiena intima.

Puteți verifica prețul aici.

Până acum sunt 1 comentarii. Poate comentezi și tu?

  1. Iuliana

    De azi am inceput sa folosesc si eu, sper sa aiba rezultat si in cazul meu. :)

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x