Meniu sus

Kallos KJMN masca de par cu extract de Aloe Vera

Publicat în data de: | 0 comentarii

Imi plac foarte mult mastile de la Kallos, de fiecare data cand apare ceva nou de abia astept sa il incerc. In cazul acestei masti situatia a fost un pic diferita. Eram foarte curioasa in a o utiliza dar si putin nervoasa pentru ca nu stiam cum va reactiona parul meu la aloe vera.

Kallos KJMN masca de par cu extract de Aloe Vera Kallos KJMN masca de par cu extract de Aloe Vera

De cele mai multe ori cumpar produse care contin fie emolienti (uleiuri) fie proteine (keratina). Aloe face parte din umectanti si este un ingredient dificil. Anumite tipuri de par nu il tolereaza si nu trebuie folosit in zilele cand umiditatea este ridicata, asta pentru ca parul nostru va arata de parca am fost lovite de fulger.

Intre timp am avut placerea de a folosi samponul Sunflower & Citrus de la Andalou Naturals, unde extractul din aloe este unul dintre ingredientele principale. Cum parului meu i-a placut acest sampon, m-am decis sa testez si masca de la Kallos si pot spune ca a fost alegerea corecta.

Masca are culoarea alba si un miros placut, greu de identificat. Nu este rau dar nici nu se ridica nivelul celorlalte mirosuri de la Kallos. Consistenta este mai solida decat in cazul altor masti de la Kallos testate de mine pana acum.

Consistenta mastii Consistenta mastii

Parul meu are porozitatea scazuta, adica starea lui este buna. Dar, din aceasta cauza, este foarte dificil sa observ efectele utilizarii unui produs cosmetic. Aceasta masca este unul dintre putinele produse in cazul caruia am putut observa o imbunatatire a starii parului.

Pe perioada utilizarii, parul meu a devenit mai hidratat, mai moale si mai stralucitor. Nu am avut vreo problema cu periajul. In plus, cand in mod accidental masca a intrat in contact cu scalpul, nu mi-a provocat vreo iritatie.

Extractul din aloe are proprietati de hidratare dar, pentru a mentine hidratarea parului, este necesara o suprafata de protectie peste cea de aloe. In acest rol cel mai bine se descurca emolientii (uleiurile). Daca nu vom folosi emolienti dupa umectanti, aloe poate absorbi din aer umidatatea iar parul nostru va avea un aspect rebel. Cum intre cosmeticele mele nu am avut nici un ulei sau ser cu uleiuri, am schimbat masca cu aloe cu un alt balsam cu uleiuri (adica o zi masca cu aloe, cealalta balsamul cu uleiuri).

Plusuri:

  • efectele asupra parului
  • periaj usor
  • consistenta cremoasa
  • raport bun pret/cantitate

Dupa mastile Blueberry, Banana, Multivitamin, aceasta a intrat pe lista mea cu cele mai bune produse pentru ingrijirea parului.

Pretul este de 8 lei / 275 ml, 15 lei / 1000 ml. Pentru persoanele interesate, aceasta poate fi cumparata de aici.

Hmmm... Nimeni nu a comentat încă :( Poate spargi tu gheața?

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x