Meniu sus

Gel de dus Irresistable Softness cu orhidee de la Palmolive Naturals

Publicat în data de: | 1 comentarii

Nu stiu daca ati observat dar, Palmolive a schimbat designul ambalajului gelurilor de dus. Asa s-a intamplat ca in cosul de cumparaturi sa am o sticla de gel de dus cu designul nou si o alta cu cel vechi.

Gel de dus Irresistable Softness cu orhidee de la Palmolive Naturals (noua versiune) Gel de dus Irresistable Softness cu orhidee de la Palmolive Naturals (noua versiune)

Pe langa design, s-au facut ceva schimbari si in lista de ingrediente. Versiunea noua are o lista de ingrediente mai scurta, lipsind extractul de aloe prezent in versiunea veche. Si numele este un pic schimbat, inainte era “gel cu orhidee neagra” acum este numai “gel cu orhidee”. Cred ca este doar o schimbare de marketing pentru ca in ambele versiuni este prezent extract din aceeasi planta Phalaenopsis Amabilis (orhidee).

In momentul utilizarii, nu am observat vreo diferenta intre cele doua versiuni. Ambele au consistenta cremoasa, culoarea mov si mirosul placut de flori. Acesta persista pentru o perioada scurta pe piele. Pentru a face spuma este necesara o cantitate mica de produs.

Dupa utilizare nu am observat vreo diferenta in ceea ce priveste hidratarea sau nutritia pielii. Am impresia ca acest gel este mai delicat cu pielea decat cele de la Balea.

Gelul este disponibil in sticle de 250 ml (8 lei), 500 ml (18 lei), 700 ml (24 lei). Pentru persoanele interesate, acesta poate fi cumparat de aici.

Până acum sunt 1 comentarii. Poate comentezi și tu?

  1. Amy

    Eu nu am reusit nici pana acum sa termin gelurile de dus Balea pe care mi le-am cumparat din Berlin, vara trecuta. Imi place ambalajul nou de la Palmolive si dupa cum suna si denumirea lui, gel cu orhidee, sunt convinsa ca miroase super bine. :)

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x