Meniu sus

Lotiune pentru maini Golden Glamour de la Balea

Publicat în data de: | 0 comentarii

Am aceasta lotiune inca din Martie anul acesta, cand, de 1 Martie, am primit-o impreuna cu un martisor de la Amy. Cum in aceasta perioada nu aveam nici o alta lotiune pentru maini, am pus-o imediat la treaba.

Lotiune pentru maini Golden Glamour de la Balea Lotiune pentru maini Golden Glamour de la Balea

Lotiunea este ambalata intr-o sticla cu atomizor, pe toata durata utilizarii acesta functionand fara probleme. Printre ingrediente se regasesc glicerina, unt de shea, unt de cacao, ulei de avocado si pantenol. Multumita aromelor de vanilie si patchouli, lotiunea lasa un miros delicat care persista pentru o perioada buna de timp.

Atomizorul Atomizorul

Dupa primele utilizari am fost multumita de efectele acesteia, pielea mea era moale iar mirosul oriental ma acompania in permanenta. Din pacate, foarte repede am inceput sa observ si minusurile produsului.

In primul rand lasa pe piele o suprafata delicata, aceasta nefiind uleioasa ci lipicioasa. Cred ca din aceasta cauza, pielea preia din mirosul diverselor lucruri cu care intra in contact.

Ingredientele lotiunii Golden Glamour de la Balea Ingredientele lotiunii Golden Glamour de la Balea

A doua problema este faptul ca, chiar daca pe perioada vizitei din Romania nu am avut prea des contact cu detergenti sau alti factori nocivi, pielea nu era indeajuns hidratata. Proprietatile slabe de hidratare mi-au fost confirmate odata cu reintoarcerea in Polonia, unde am avut contact cu apa ceva mai tare si cu detergenti. Pe zi ce trece pielea a devenit mai aspra si mai uscata. Utilizarea lotiunii inainte de culcare nu m-a ajutat, pielea nedevenind nici mai moale si nici mai catifelata.

Plusuri:

  • ambalaj elegant si practic cu atomizor
  • miros placut, oriental

Minusuri:

  • lasa pe piele o suprafata lipicioasa
  • nu hidrateaza pielea
  • nu protejeaza pielea impotriva factorilor externi

Lotiunea provine din editia Luxury si chiar daca pe site-ul oficial nu mai este disponibila am observat ca in magazinul dM inca se mai gaseau cateva. Pretul este de 13 lei / 150 ml.

Hmmm... Nimeni nu a comentat încă :( Poate spargi tu gheața?

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x