Meniu sus

Din nou alt hit de la Farmec: crema depilatoare rapidă cu ulei de argan

Publicat în data de: | 4 comentarii

Impresionată de crema depilatoare cu extract de zmeură, m-am decis să încerc un alt produs Farmec pentru depilare. De data asta am ales crema depilatoare rapidă cu ulei de argan.

Crema depilatoare rapidă cu ulei de argan de la Farmec Crema depilatoare rapidă cu ulei de argan de la Farmec

Crema este dedicată tuturor tipurilor de piele. Printre ingrediente vom găsi uleiul de argan care ar trebui să aibe grijă de piele în timpul și după depilare. Mulțumită acestuia, pielea ar trebui să ramână moale și catifelată.

Crema poate fi folosită pentru zona picioarelor, brațelor, axilă și zona bikinilor. Producătorul promite că aceasta va înlătura chiar și părul foarte scurt.

Produsul nu vine cu o spatulă, dar crema poate fi înlaturată fără probleme sub duș cu un burete sau o mănușă de baie.

Pe cutie sunt câteva informații de care trebuie ținut cont înainte și după depilare, le voi scrie și eu aici.

 • Înainte de a folosi produsul pentru prima dată se recomandă realizarea unui test de sensibilitate.

 • Nu se aplică pe pielea iritată, rănită, arsă de soare, inflamată.

 • Nu aplicați crema pe față, scalp, sâni, zona genitală și perianală.

 • După folosire se recomandă să așteptați 24 de ore înainte de aplicarea unui parfum, antiperspirant, produs pentru bronzat sau care conține alcool.

Crema este conținută într-un tub din plastic fiind foarte ușor de folosit. Consistența este cremoasă, putem sta fără griji, în timpul aplicării aceasta nu va ajunge pe podea.

Ingredientele cremei depilatoare cu ulei de argan de la Farmec Ingredientele cremei depilatoare cu ulei de argan de la Farmec

În comparație cu versiunea cu zmeură, care mirosea ca un cocktail de fructe, această versiune nu miroase la fel de plăcut. Mirosul este dulce și putem simți aroma tipică produselor pentru depilare. Pentru mine nu este un minus, sunt deja obișnuită cu mirosul produselor pentru depilare iar acesta nu este foarte rău. Putem respira normal chiar și dacă nu avem fereastra deschisă. Ca un plus, mirosul nu persistă.

Pentru a înlătura și firele mai puternice de păr trebuie să aplicăm un strat mai gros și să așteptăm timp de 8 minute. Pentru că sunt obișnuită să folosesc spatula, am înlaturat-o cu aceasta, dar am verificat și propunerea producătorului și nu este nici o problemă dacă folosim un burete.

Crema este eficace, au fost eliminate chiar și firele mai lungi și subțiri sau scurte și groase, aș putea spune că în jur de 99% din fire au dispărut.

Aplicată în zona bikinilor nu mi-a provocat vreo iritație. În general, după utilizare, pielea a rămas moale și catifelată.

Plusuri:

 • înlătură 99% din păr
 • delicată cu pielea
 • nu provoacă iritații sau reacții alergice
 • consistența cremoasă
 • miros acceptabil
 • ușor de folosit
 • disponibilitate

Nu i-am găsit vreun minus. După versiunea cu zmeură tot de la Farmec, aceasta e cea mai bună crema pentru depilare folosită. Cu siguranță voi reveni la aceasta, dar numai după ce voi incerca și celelalte produse pentru depilare de la Farmec.

Prețul este de 12 lei / 150 ml.

P.S. Crema se găsește de foarte multe ori la reducere în Kaufland, chiar și la prețul de 8 lei.

Până acum sunt 4 comentarii. Poate comentezi și tu?

 1. Amy

  Sa stii ca si soacra noastra foloseste acum crema depilatoare Farmec si chiar ii place. :D I-am dat-o pe a mea pentru a o testa, a fost incantata de ideea de-a inlocui bic-ul cu crema si recent chiar si-a cumparat propriul tub cu aroma de vanilie.

 2. weronika

  Soacra noastră este modernă :D

 3. Amy

  Asta asa e! :D

 4. Claudia`s Choice

  Am avut varianta cu orhidee, mi-a placut! O sa o recumpar sa o incerc in zona intima, sa vad cum se prezinta.

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x