Meniu sus

Cosmetic prietenos cu scalp și păr - șampon cu muguri de soia Tołpa Botanic

Publicat în data de: | 2 comentarii

Un șampon delicat cu scalpul pretențios este prezent în mod obligatoriu în lista mea de cosmetice. Până acum am încercat mai multe, iar cum acum sunt fan Tołpa m-am hotărât să încerc șamponul cu muguri de soia împotriva căderii părului.

șampon cu muguri de soia Tołpa Botanic șampon cu muguri de soia Tołpa Botanic

Șamponul este dedicat persoanelor cu scalpul sensibil și cu probleme de cădere a părului. Acesta ar trebui să stimuleze creșterea părului, să îl întărească, să aducă vitalitate și să stopeze procesul de îmbătrânire. Pentru ca toate acestea să devină realitate, producătorul a folosit următoarele ingrediente: extract din muguri de soia, extract din grâu și extract din fructe din copacul shikaki. Nu vom găsi SLS, PEG, alergeni, coloranți artificiali, parabeni și formaldehidă.

ingredientele șamponului cu muguri de soia Tołpa Botanic ingredientele șamponului cu muguri de soia Tołpa Botanic

Produsul este conținut într-un recipient din plastic moale, din păcate nefiind transparent nu putem observa cantitatea de produs rămasă. Consistența este asemănătoare unui gel transparent, mirosul este plăcut, delicat și nu persistă.

Producătorul menționează faptul că șamponul face o spumă delicată, sunt complet de acord cu acest fapt, problema este în a o genera. Pentru a apărea ceva spumă trebuie folosită o cantitate destul de mare de șampon, așa se face că nici nu mi-am dat seama când sticla s-a golit.

modul de deschidere modul de deschidere

Chiar dacă în ultima perioadă am ceva probleme cu căderea părului, nu m-am așteptat de la acest șampon să mă ajute în această privință, știam deja că nu este posibil.

Așteptările mele de la acesta au fost să curețe bine dar în mod delicat scalpul, să nu îmi cauzeze mai multe inflamații sau mai multe fire de păr pierdute. Toate aceste cerințe mi-au fost îndeplinite.

Pielea a rămas curată și fără iritații, nu am observat să crească numărul de inflamații sau numărul de fire de păr pierdute.

Ca și în cazul altor șampoane delicate, și după acesta a trebuit să folosesc un balsam pentru a putea să-mi perii părul.

În general, după folosirea șamponului de la Tołpa, părul a fost într-o condiție bună, moale și strălucitor.

Plusuri:

 • delicat cu scalpul
 • proprietăți bune de curățare
 • ingrediente
 • efecte pe păr
 • miros plăcut

Minusuri:

 • pentru a face spumă trebuie utilizată o cantitate mare

Pentru că șamponul conține ingrediente naturale trebuie să îl utilizăm în 3 luni de la desfacere. Pentru persoanele interesate, șamponul cu muguri de soia Tołpa Botanic poate fi cumpărat de aici.

Până acum sunt 2 comentarii. Poate comentezi și tu?

 1. Amy

  La ce poze frumoase faci, cred ca o sa-ti cer sa fii fotograf la nunta noastra! :D Suuper!

 2. weronika

  Mulțumesc, o să mă gândesc :)

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x