Meniu sus

Pasiunea mea craftingul

Publicat în data de: | 0 comentarii

As vrea sa va dezvalui una dintre pasiunile mele, craftingul. In octombrie 2013 am inceput sa creez decoratiuni si jucarii din pasla. Acum nu mai creez nimic nou insa imi place sa privesc lucrarile altor pasionati. Atunci cand cumpar produse lucrate manual imi face o deosebita placere deoarece stiu ca de cele mai multe ori acestea sunt unicat, uneori fiind fabricate special pentru mine.

Pana acum ca si bijuterii mi-am cumparat doua perechi de cercei, o brosa si o bratara.

Brosa Pocahontas Brosa Pocahontas

Brosa Pocahontas am cumparat-o de la http://fabrykapyrki.blogspot.com/. Doua surori Nina si Kasia au creat tot ce este posibil din paste de modelat Fimo, Cernit si Sculpey. Mi-a placut aceasta brosa de la prima vedere, mai ales ca Pocahontas a fost personajul meu favorit din desene animate.

Bratara Ojeju Bratara Ojeju

Aceasta bratara colorata am cumparat-o de la http://www.ojeju.com.pl/ Doamna Kasia a realizat bratari speciale din margele TOHO si nu numai.

Cercei handmade Cercei handmade

Ca si cadou de la sotul meu am primit acesti cercei eleganti cu Lapis Lazuli. I-a cumparat de la http://crafty.ro de la utilizatorul Delilah. Imi place culoarea lor, cobalt, anul acesta fiind la moda.

Acei mici cercei culoarea turcus cu o floare roz au fost realizati special pentru mine de catre Joanna. Este una dintre putinele persoane din Polonia care utilizeaza lampwork pentru a realiza bijuterii. Mai multe despre lucrarile ei puteti afla aici: http://www.joannaorlikowska.pl/index_en.php

Intr-un alt articol va voi dezvalui colectia mea de produse handmade cu Mumini.

Hmmm... Nimeni nu a comentat încă :( Poate spargi tu gheața?

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x