Meniu sus

Balsamul cu miros de zmeură și căpșuni Fructis Densify de la Garnier

Publicat în data de: | 1 comentarii

Cum îmi împart viața între România și Polonia, am șansa să urmăresc piața de cosmetice ale ambelor țări. O mulțime de produse de la marile branduri precum Nivea sau Dove, se găsesc în ambele țări.

Din păcate, câteodată, producătorul nu intră pe ambele piețe cu o anumită serie. Asta s-a întămplat și în cazul balsamului pentru păr Fructis Densify care, lansat pe piața din Polonia, nu se găsește în drogheriile din România, singura opțiune fiind anumite magazine online.

Balsamul cu miros de zmeură și căpșuni Fructis Densify de la Garnier Balsamul cu miros de zmeură și căpșuni Fructis Densify de la Garnier

Balsamul provine din seria Densify ce conține balsam, șampon, mască și ser. Toate acestea conțin un ingredient misterios, fibra-Cylane, al cărui efect ar trebui să fie un păr mai gros.

În balsam vom găsi și extract din rodii, extract din ceai, extract din mere și extract din trestie de zahăr. Combinația de extracte ar trebui să schimbe în mod vizibil structura părului, să îl facă mai puternic, mai strălucitor și cu un volum mai mare.

Produsul este conținut într-o sticlă de plastic, tipică Fructis. Are culoarea albă și consistența cremoasă. M-a surprins mirosul, o combinație de zmeură cu căpșuni, regret doar că nu persistă.

Ingredientele balsamului Fructis Densify Ingredientele balsamului Fructis Densify

Am folosit balsamul după ce mă spălam pe păr, îl mențineam pentru o perioadă după care îl clăteam cu apă. Chiar dacă nu l-am folosit așa cum este recomandat, adică împreună cu alte produse din aceeași serie, am obținut rezultate foarte bune.

Mulțumită acestuia, părul meu a devenit incredibil de moale și strălucitor. În general nu am probleme cu părul, dar după utilizarea balsamului, pot spune că arăta chiar ca într-o reclamă. Tot datorită lui, nu am avut probleme cu periajul.

Am încercat să nu îl folosesc pe scalp, dar chiar și dacă am scăpat vreo picătură, balsamul nu a provocat iritații sau apariția de inflamații. Nu am observat ca părul meu să devină mai gros, sinceră să fiu, nici nu cred în astfel de povești.

În cazul persoanelor cu părul deteriorat, cred că vor trebui să folosescă și celelalte produse din această serie, numai balsamul va fi prea puțin.

Plusuri:

  • efectele asupra părului
  • consistența cremoasă
  • miros plăcut
  • recipient practic

Nu i-am găsit vreun minus. Așa cum am menționat la început, chiar dacă balsamul nu se regăsește în supermarketuri și drogherii, îl putem găsi în magazinele online. Pentru persoanele interesate, acesta poate fi cumpărat de aici.

Până acum sunt 1 comentarii. Poate comentezi și tu?

  1. Claudia`s Choice

    Pare interesant, dar subsemnata e alergica la capsuni. Ma gandesc ca n-o avea capsuni adevarate pe acolo, dar prefer sa nu ma risc! Tin minte ca am folosit un balsam cu proteine din orez, pentru par drept, si-mi taia din freezy hair :)

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x