Meniu sus

Cumpărături de la Rossmann. Gelul de duș Isana

Publicat în data de: | 3 comentarii

Când vine vorba de cumpărat cosmetice în Polonia, cele mai multe femei se gândesc la Rossmann, un magazin asemănător cu dM din România (aici nu există dM). Acesta a intrat pe piață cu propriul brand Isana, un fel de Balea. Exact de la Isana este și gelul de duș care mi-a ținut companie toată vara.

Gelul de duș Isana Gelul de duș Isana

Gelul a ajuns printre cumpărăturile mele în mod accidental. În timpul cumpărăturilor, am observat un urs koala foarte nostim. Mi-a plăcut atât de mult sticla încât m-am hotărât să adopt ursulețul.

Produsul este dedicat persoanelor cu pielea delicată. Producătorul promite o curățare bună fără a lăsa pielea uscată.

Ingredientele gelului de duș Ingredientele gelului de duș

Gelul are consistența cremoasă, comparativ cu gelurile de la Balea, este mai lichid. Mirosul m-a dezamăgit un pic, din cauza designului și a faptului că face parte dintr-o ediție limitată, mă așteptam să simt niște note tropicale. Din păcate nu are nimic de-a face cu vreo plantă exotică. Totuși acesta este plăcut.

Gelul face spumă delicată. Este delicat cu pielea, după utilizare pielea nefiind uscată sau iritată. În același timp curăță foarte bine. Nu mi-a provocat vreo reacție alergică.

Plusuri:

 • design plăcut
 • consistență cremoasă
 • nu usucă pielea
 • face spumă delicată
 • prețul

Nu i-am găsit vreun minus. Gândindu-mă la faptul că pentru o sticlă de 300 ml am plătit 3.5 lei, este unul dintre cele mai bune produse utilizate recent. Așa că dacă sunteți în vacanță prin Ungaria, Cehia, Polonia sau Germania, faceți o vizită și prin Rossmann.

Până acum sunt 3 comentarii. Poate comentezi și tu?

 1. Amy

  Vreau si eu la Rossmann! :D Vreau si in Polonia, ma primiti? :))

 2. weronika

  Da, da :)

 3. Anonim

  Niște produse extraordinare și la preturi ft bune, oare nu face nici o firma import în România?

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x