Meniu sus

Prima întâlnire cu cosmeticele Vianek. Emulsia hidratantă pentru curățarea feței

Publicat în data de: | 0 comentarii

Cu ceva vreme în urmă v-am povestit despre dermoconsultația de la Sylveco și despre cum am cumpărat câteva produse de la Vianek, “copilul” celor de la Sylveco. Așa că astăzi a venit momentul să vorbesc despre primul produs folosit, cel ce mi-a ținut companie pe perioada verii, emulsia hidratantă pentru curățarea feței.

Emulsie hidratantă pentru curățarea feței de la Vianek Emulsie hidratantă pentru curățarea feței de la Vianek

Emulsia este dedicată persoanelor cu pielea uscată și sensibilă. Lista de ingrediente arată ok, în afară de câțiva detergenți delicați se mai găsesc și ulei din semințe de struguri, ulei din germeni de grâu, extract din tei, uree și acid hialuronic. Producătorul ne promite că emulsia va curăța pielea de toate impuritățile fără a o usca.

Ingredientele emulsiei de la Vianek Ingredientele emulsiei de la Vianek

Produsul este conținut într-un recipient din plastic de culoare albă. Cred că am mai menționat, dar mă voi repeta, toate cosmeticele Vianek au un design foarte plăcut. Ca și inspirație pentru modelul floral prezent pe ambalaj stau picturile din satul Zalipie, unde aproape toți pereții caselor din sat sunt pictați în diverse modele florale. Recipientul are și un atomizor care funcționează fără probleme.

Emulsia are culoarea albă și o consistență asemănătoare unui lapte pentru demachiaj diluat. Ceea ce m-a surprins a fost mirosul foarte puternic, mai apropiat de cel al unui parfum decât al unui produs natural. Din informațiile primite în timpul dermoconsultației, toate produsele Vianek conțin parfum. O explicație ar fi faptul că spre deosebire de produsele Sylveco, care nu au vreun miros special sau chiar deloc, Vianek a fost creat pentru a atrage mai multe persoane, inclusiv cele care nu sunt decise în a utiliza cosmetice naturale.

Atomizorul recipientului Atomizorul recipientului

Utilizarea emulsiei este simplă, pe fața umedă aplicăm o mică cantitate din produs, masăm delicat, după care înlăturăm produsul cu apă. Nu generează spumă.

Pielea mea nu este uscată, mai degrabă deshidratată, din cauza influenței hormonilor poate deveni uleioasă și în unele zone pot apărea coșuri.

Am utilizat produsul doar dimineața. Am încercat de câteva ori să o folosesc seara, dar a avut probleme în a curăța fața, nici nu mai vorbesc despre crema cu filtru. Nu mă machiez, dar bănuiesc că și în acest caz vor exista dificultăți.

Utilizată dimineața, a funcționat foarte bine. A curățat toate impuritățile apărute în timpul nopții, suprafața delicată de sebum și produsele folosite înainte de culcare. Nu a uscat pielea, aceasta rămânând moale și catifelată.

Folosind-o împreună cu tonicul de la Tołpa, nu am mai fost nevoită să aplic cremă pe față, pielea a fost îndeajuns de hidratată. Aplicată chiar și în zona ochilor nu mi-a cauzat iritații.

Plusuri:

  • ingredientele
  • utilizată de dimineață curăță pielea
  • ajută la hidratarea pielii
  • delicată cu ochii și pielea
  • nu mi-a provocat coșuri
  • design plăcut

Minusuri:

  • prea delicată pentru curățarea feței seara

Sticla de 150 ml mi-a fost de ajuns pentru două luni, utilizată o singură dată pe zi. Dacă nu sunteți sensibilă la parfumuri și vă plac cosmeticele cu un miros interesant, vă recomand să o încercați, eu cu siguranță o voi folosi și în viitor.

Pentru persoanele interesate, produsul poate fi cumpărat de aici.

Hmmm... Nimeni nu a comentat încă :( Poate spargi tu gheața?

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x