Meniu sus

Masca facială cu alge și spirulină de la Bielenda Professional

Publicat în data de: | 0 comentarii

Într-un articol mai vechi mă plângeam că în această vară, din cauza căldurii, am fost nevoită să renunț la a folosi crema pentru față. Pentru menținerea nivelului de hidratare a tenului m-am folosit de: emulsia hidratantă pentru curățarea feței de la Vianek, tonicul White Flowers de la Tołpa și măștile cu alge de la Bielenda Professional.

Anul trecut am scris opinia mea despre una dintre măștile de la Bielenda, cu alge și citrice. De data aceasta, am cumpărat două versiuni noi, una cu alge și spirulină, cealaltă cu alge și merișoare. Chiar dacă le-am folosit pe amândouă în mod regulat, cea care s-a terminat prima a fost versiunea prezentată în continuare.

Masca facială cu alge și spirulină de la Bielenda Professional Masca facială cu alge și spirulină de la Bielenda Professional

Masca cu alge și spirulină de la Bielenda Professional este dedicată persoanelor cu pielea lipsită de oxigen. Printre ingrediente putem găsi diatomit, alginat (extract din alge brune) și spirulină. Spirulina este un tip de algă bogată în vitaminele A, E, C, din grupa B și magneziu.

Utilizarea în mod regulat a măștii ar trebui să revitalizeze și să detoxifice pielea; să fortifice și să confere fermitate pielii; să asigure o hidratare în profunzime.

Masca arată ca făina sau zahărul pudră cu nuanțe delicate de verde. Mirosul este delicat, plăcut și greu de asociat cu vreun altul.

Masca facială Masca facială

Chiar dacă este dedicată utilizării în saloane de înfrumusețare, o putem folosi fără probleme și acasă. Modul de pregătire este foarte simplu, trebuie doar să amestecăm masca cu apă. Scopul este să ajungem la o consistență similară cu ceva între pasta de dinți si o budincă. În momentul aplicării pe față, aveți grijă să evitați aria sprâncenelor și oriunde este păr, pentru că putem pierde ceva fire în momentul înlăturării. Spre deosebire de alte măști, aceasta poate fi folosită și pe buze și ochi.

După aplicare, după vreo 3-5 minute, masca devine solidă ca plastelina. O putem menține timp de 20 de minute, după care o înlăturăm. Dacă a fost aplicată în mod corect, asta însemnând că masca are o grosime mai mare, o putem scoate într-o singură bucată.

Ingredientele măștii cu alge și spirulină Ingredientele măștii cu alge și spirulină

La început am folosit-o de două ori pe săptămână, timp de o lună, după care o singură dată pe săptămână. Producătorul recomandă ca înainte de aplicare să fie folosit un ser. Cum pielea mea este mai pretențioasă și nu tolerează prea multe produse, am sărit peste acest pas.

Mi-a plăcut versiunea cu alge și citrice dar aceasta pot spune că este un adevărat hit. După utilizare, tenul era hidratat, moale, catifelat și fără micile coșuri. În general pielea arăta mai sănătoasă. Și cel mai important, efectele nu au fost temporare, utilizarea în mod regulat a măștii a îmbunătățit condiția pielii.

Am folosit-o și pe buze, mulțumită ei buzele au rămas hidratate și moi.

Pe toată durata utilizării, nu mi-a provocat vreo iritație sau reacție adversă.

Plusuri:

  • efectele asupra pielii
  • utilizată în mod regulat a îmbunătățit starea pielii
  • nu mi-a provocat alergii sau iritații
  • poate fi folosită pe buze și în zona ochilor
  • miros plăcut
  • se prepară ușor

Un minus ar putea fi considerat prețul (în jur de 60 de lei), dar ținând cont de faptul că masca mi-a fost de folos timp de două luni, nu mi se pare o investiție scumpă.

Măștile pot fi cumpărate în cutie de plastic de 190g sau în rezervă, exact cum am avut eu, fiind mai ieftine și având același gramaj.

Hmmm... Nimeni nu a comentat încă :( Poate spargi tu gheața?

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x