Meniu sus

La cumpărături: Ziaja, Nivea, LRP, Elmex, Sanex și Rossmann

Publicat în data de: | 4 comentarii

Recunosc că am neglijat seria de articole “La cumpărături”. Voi încerca să recuperez :)

De data asta, în coșul meu au ajuns produse deja testate și care mi-au plăcut, așa că m-am decis să revin la ele.

Antiperspirante Sanex și Nivea Antiperspirante Sanex și Nivea

Despre antiperspirantele Sanex ați putut citi și în trecut. Pentru că îi plac și soțului, unul este pentru el (negru) iar celălalt pentru mine (mov). Nivea Fresh Active for Men era la reducere în supermarketul Tesco. Cum toată vara soțul a folosit alt antiperspirant Nivea am fost curioasă cum va fi această versiune.

Cosmetice de la Ziaja. Pentru mine gel cremă Sensitive și pentru soț gel pentru igienă intimă Cosmetice de la Ziaja. Pentru mine gel cremă Sensitive și pentru soț gel pentru igienă intimă

De la Ziaja am ales pentru mine gelul-cremă pentru curățare din seria Sensitive. După mai multe încercări, am revenit tot la Ziaja. Curăță foarte bine pielea fără a o usca. Gelul pentru igiena intimă pentru bărbați este greu de găsit în drogheriile din zona mea. Așa că am cumpărat o sticlă în plus pentru soț.

La Roche Posay, Nivea, Elmex și perie de la Rossmann La Roche Posay, Nivea, Elmex și perie de la Rossmann

Chiar dacă vara a trecut, nu am renunțat la a folosi crema cu filtru. Anul trecut am descoperit Anthelios XL SPF 50+ fluid extralejer de la La Roche Posay. Pentru că protejează foarte bine pielea fără a lăsa vreo peliculă albă și uleioasă, am mai cumpărat încă o sticlă.

Mulțumită reducerilor dintr-un supermarket local, după aventurile cu alte paste de dinți am revenit la Elmex. De data aceasta am ales versiunea pentru dinți și gingii sensibile, sunt curioasă dacă va fi la fel de bună precum versiunea originală.

Crema Nivea am primit-o de la verișoara mea, sunt foarte mulțumită de acest cadou, nu se știe niciodată când apar iritații.

Cea din urmă este ceva ce mi-am dorit de mult să cumpăr, peria pentru masaj. Am cumpărat-o în Rossmann, în timpul ultimei vizite la dermatolog. Nu am încercat-o încă dar, în timp ce făceam pozele pentru blog, ajutorul meu a devenit foarte interesat de acest obiect.

Ajutorul meu :) Ajutorul meu :)

Apropo, de obicei nu am nici un “ajutor” atunci când fac poze pentru blog, asta dacă fac excepție de țânțarii care zboară pe lângă mine, de data asta cineva stătea în continuu pe lângă mine, interesat să fure câte ceva :)

Până acum sunt 4 comentarii. Poate comentezi și tu?

 1. Delia

  Ce ziceam de poze! Compozițiile sunt făcute de tine? Ma refer la felul in care sunt aranjate si fotografiate produsele. Bănuiesc ca da. Super!!!!!

 2. weronika

  Da, a fost ideea mea. Îmi pare bine că îți place!

 3. Roxana

  E prima data cand ajung pe pagina ta :) , asa ca scuza-mi intrebarea : locuiesti in Romania? Spuneai de Rossman deci ? Voiam sa stiu unde ai gasit Elmex ( daca locuiesti in Romania ) .

 4. weronika

  Bună Roxana, Locuiesc și în România și în Polonia :) În România nu e Rossman, dar poți găsi Elmex pe aoro.

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x