Meniu sus

Din nou Farmona. Exfoliant pentru corp Tutti Frutti cu piersici

Publicat în data de: | 0 comentarii

După experiența pozitivă cu exfoliantul Tutti Frutti cu zmeură și mure de la Farmona, de abia așteptam să încerc o nouă versiune. Piersici, kiwi sau vișine? Alegerea a fost dificilă și au trecut câteva minute până m-am decis și am ales versiunea cu piersici.

Exfoliant Farmona Tutti Frutti Exfoliant Farmona Tutti Frutti

Produsul este dedicat tuturor tipurilor de piele. Conține mici biluțe ce ar trebui să exfolieze epiderma și să lase pielea moale și mătăsoasă. Lista de ingrediente nu arată prea “naturală”, chiar dacă produsul conține ulei de jojoba și pudră din nuci de macadamia.

Exfoliantul este conținut într-o sticlă din plastic. Eu am folosit versiunea de 100 ml. Ca și în cazul versiunii cu zmeură a apărut o problemă: eticheta e atât de mare încât acoperă toată sticla și este dificil de observat cantitatea de produs rămasă.

Ingredientele exfoliantului Tutti Frutti de la Farmona Ingredientele exfoliantului Tutti Frutti de la Farmona

Are culoarea portocalie și miros plăcut de piersici. Am impresia că în comparație cu cealaltă, aceasta are mai puține biluțe care să exfolieze pielea. Chiar dacă am masat foarte bine pielea, efectul final nu era satisfăcător, pielea nefiind îndeajuns de catifelată. A trebuit să repet procesul pentru ca pielea să devină moale și catifelată. Din această cauză exfoliantul a dispărut foarte repede.

Ca un plus, exfoliantul nu mi-a provocat reacții alergice sau iritații.

Plusuri:

  • miros plăcut
  • efecte pe piele
  • nu lasă vreo peliculă uleioasă
  • nu irită pielea

Minusuri:

  • prea puține biluțe pentru exfoliere

Chiar dacă îmi place foarte mult mirosul, aducându-mi aminte de zilele călduroase de vară, nu cred că voi reveni la acest produs. Dar nu zic că nu voi încerca alte versiuni, poate alta va fi la fel de bună ca cea cu zmeură și mure. Pentru persoanele interesate, exfoliantul poate fi cumpărat de aici.

Hmmm... Nimeni nu a comentat încă :( Poate spargi tu gheața?

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x