Meniu sus

Călătorie prin grădina mea secretă

Publicat în data de: | 11 comentarii

Astăzi în loc de a vă împărtăși opiniile mele despre vreun cosmetic, m-am decis să vă iau cu mine într-o plimbare prin grădina mea. Până acum ați putut vedea deja o parte din ea în pozele cu diverse produse. De data asta, am vrut ca plantele să fie starurile, nu cosmeticele.

Pentru că am vrut să le fac o vizită de dimineață, când sunt în cea mai bună formă, cu o zi înainte m-am pregătit de călătorie. Nu, nu mi-am pregătit sandvișuri, doar mi-am încărcat camera foto și mi-am rugat soțul să mă trezească de dimineață :)

Astăzi, în jur de 7, m-a trezit câinele meu Junior. Soțul meu îl lăsase afară și cum nu este foarte prietenos lătra la toți școlăreii. M-am spălat repede, mi-am luat micul dejun, musli cu iaurt, mi-am pus eșarfa și am ieșit afară.

Era suprinzător de răcoare și liniște. În grădină, pe lângă o pisică și câteva păsări care au fugit, restul de viețuitoare încă dormeau.

Până acum sunt 11 comentarii. Poate comentezi și tu?

 1. Amy

  Wow! Superbe poze, felicitari! Eu chiar cred ca tu ai inclinatie spre fotografie, cred ca ar trebui sa fii incurajata si sustinuta pentru a-ti dezvolta aceasta pasiune. Sunt convinsa ca din mainile tale si din aparat, pot iesi lucruri minunate! :)

 2. weronika

  Mulțumesc foarte mult! Mă bucur că ți-au plăcut, nu am mai primit până acum atât de mult complimente :)

 3. Delia

  Amy are dreptate! Fotografiile sunt reusite. Abia am aflat de blogul tau si sper din suflet sa mai gasesc acest gen de articol (ma pun pe rasfoit). Daca nu, sper sa il gasesc de acum încolo :) Viziune,imaginatie, talent, ai cat cuprinde. Daca mai înveți cateva tehnici noi (la cursuri foto sau la Arte) vei ajunge departe, departe. Sa nu te lasi! Mai vrem fotografii :)

 4. weronika

  Îți mulțumesc foarte mult! M-ai pus pe gânduri, poate de acum înainte voi mai scrie astfel de articole. Și eu îți citesc blogul chiar dacă nu am comentat, dacă vezi pe cineva din Polonia în statistici, eu sunt :)

 5. Delia

  Da? Tare! ma si intrebam care e faza :))

 6. Delia

  Si pe bune, chiar sunt curioasa sa vad noi postari de genul ;)

 7. clarra

  Cat de frumoooos! Nu te-ai gandit sa printezi aceste colaje si sa le inramezi?

 8. weronika

  Mulțumesc! Nu m-am gândit la asta, dar le-am păstrat să le folosesc pentru background la laptop :)

 9. Aura

  Foarte frumoase si reusite fotografii...merita "dezvoltata" pasiunea... Spune-mi, te rog, poate ca stii, cum se numeste floarea din poza nr. 20 ?

 10. weronika

  Îți mulțumesc! Nu știu denumirea, dar mă voi documenta și-ți voi spune mâine.

 11. weronika

  Am aflat denumirea, se numește Noptiță :)

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x