Meniu sus

Miros frumos de floarea Tiare în șamponul hidratant de la Tołpa Botanic

Publicat în data de: | 2 comentarii

În ultima comandă de la Tołpa, pe lângă șamponul cu muguri de soia, am ales și șamponul cu floarea Tiare.

Pe sticlă am aflat că floarea Tiare, unul dintre ingredientele șamponului, crește în insula Tahiti și este cunoscută pentru mirosul său foarte plăcut.

Șampon hidratant cu floarea tiare de la Tołpa Botanic Șampon hidratant cu floarea tiare de la Tołpa Botanic

Șamponul este dedicat persoanelor cu părul fin și delicat sau celor cu scalp sensibil și uscat. Pe lângă extractul din floarea Tiarea, lista de ingrediente conține și extract din fructe din copacul Shikaki, extract din noroi Tołpa și proteine hidrolizate din grâu. Nu conține alergeni, coloranți artificiali, SLS, PEG, siliconi, parabeni și formaldehidă. Șamponul ar trebui să curețe bine scalpul și să hidrateze părul.

Produsul este conținut într-un recipient din plastic, din păcate, din cauză că acesta este alb și gros, nu putem observa cantitatea de produs rămas. Șamponul nu are culoare, consistența este similară unui gel iar mirosul puternic floral.

Sinceră să fiu nu aveam idee cum miroase floarea Tiare, mi-am imaginat că este ceva similar unei combinații de ananas și cocos :) Dar, am fost departe de adevăr. Mirosul șamponului este dificil de comparat cu ceva și nu pot spune că este favoritul meu, este dulce și puternic. Soțului meu i-a plăcut foarte mult acest miros, o dată chiar m-a întrebat ce miroase așa de frumos în baie.

Ingredientele șamponului hidratant cu floarea tiare de la Tołpa Botanic Ingredientele șamponului hidratant cu floarea tiare de la Tołpa Botanic

Șamponul face o spumă delicată iar pentru a o genera trebuie să depunem ceva mai mult efort și să utilizăm o cantitate mai mare de produs. Din păcate, din această cauză, l-am consumat foarte repede. Cred că este singurul minus al acestuia, toate celelalte aspecte fiind pozitive.

Nu a avut probleme în curățarea scalpului care, mulțumită acestuia, a rămas curat dar nu uscat sau iritat. După spălare părul a fost mai moale și strălucitor dar pentru a-l peria a trebuit să folosesc un balsam.

A fost foarte blând cu inflamațiile pe care le am, nu le-a iritat și nici nu a cauzat apariția altora noi. În plus, nu am avut nici probleme cu îngrășarea părului mai repede decât de obicei.

Plusuri:

 • lista de ingrediente
 • delicat cu scalpul
 • efectele asupra părului
 • miros

Minusuri:

 • dificil de generat spumă

Până acum am folosit mai multe produse de la Tołpa și nu știu dacă am avut noroc atunci când le-am ales sau în general sunt atât de bune, pentru că în proporție de 99% am fost foarte mulțumită de ele.

Pentru persoanele interesate șamponul poate fi cumpărat de aici.

Până acum sunt 2 comentarii. Poate comentezi și tu?

 1. ema

  Am scalpul foarte sensibil si putin uscat. Crezi ca samponul asta ma va ajuta? Multumesc.

 2. weronika

  Bună Ema, Și eu am scalpul sensibil și după folosirea șamponului nu am avut nici o problemă, este foarte delicat.

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x