Meniu sus

Bio balsam pentru unghii de la Saloos. Lupta cu onicoliza (a treia parte)

Publicat în data de: | 1 comentarii

Începând de anul trecut, când am aflat că sufăr de onicoliză, am tot încercat să lupt. Nu este prea ușor, unghiile de la picioare crescând într-un ritm mai lent decât cele de la mâini. Desigur, nici problemele cu tiroida și altele auxiliare, nu îmi sunt de ajutor.

Până acum am folosit mai multe produse care să ajute la regenerarea și creșterea mai rapidă a unghiilor. Pentru în jur de patru luni am folosit bio balsamul de la Saloos, pot spune că deja am devenit buni prieteni.

Bio balsam pentru unghii de la Saloos Bio balsam pentru unghii de la Saloos

De câteva ori în trecut am menționat despre Saloos. Este o companie din Cehia, cunoscută pentru producția de cosmetice naturale bazate pe uleiuri și unturi.

Balsamul bio pentru unghii a fost creat pentru a avea grijă de unghii și cuticule. Conține unt de shea, ulei de susan, ulei de floarea soarelui, ulei din semințe de bostan, ulei de jojoba, vitamina A și vitamina E. Toată această compoziție ar trebui să îmbunătățească starea cuticulelor și a unghiilor.

Ingredientele bio balsamului pentru unghii de la Saloos Ingredientele bio balsamului pentru unghii de la Saloos

Balsamul este conținut într-o cutiuța din plastic, foarte practică, putându-l utiliza până la ultimul gram. Cutia este și foarte rezistentă, nu s-a crăpat iar scrisul de pe aceasta a rămas vizibil pe toată perioadă utilizării.

Producătorul a denumit acest cosmetic balsam, în opinia mea este mai degrabă un unt cu culoare galbenă și miros plăcut de citrice și ceva dulce.

Utilizarea produsului este ușoară, trebuie doar să luăm o cantitate mică și să masăm unghiile și pielea din jurul acestora. Din cauza compoziției, care include numai uleiuri și unturi, balsamul lasă o peliculă uleioasă care va fi absorbită în timp. De aceea, nu e recomandat să utilizați balsamul la muncă sau oriunde petele uleioase ar putea deveni o problemă.

Consistența poate fi o problemă dacă dorim să îl luăm cu noi. Balsamul începe să se topească atunci când temperatura ambientă crește, devenind lichid poate să se scurgă din cutie și să vă distrugă geanta.

Consistența balsamului Consistența balsamului

Am folosit acest produs pentru ceva mai mult de patru luni numai pentru unghiile de la picioare. În mod regulat, de cel puțin două ori pe zi, masam unghiile și zona adiacentă. Masajul este foarte ușor de făcut mulțumită compoziției.

Ca urmare a utilizării balsamului, unghiile mele au început să arate mai sănătoase, mai puternice și să crească un pic mai repede decât de obicei. Am probleme cu onicoliza doar în cazul degetelor mari de la picioare dar l-am aplicat și pe restul de unghii. În cazul unghiilor deja sănătoase am observat efecte și mai bune, acestea devenind mai strălucitoare și rezistente.

Plusuri:

  • efectele asupra unghiilor
  • ingrediente
  • miros plăcut
  • ușor de folosit
  • eficient, este de ajuns pentru o perioadă lungă de timp
  • prețul

Până acum cu siguranță este cel mai bun produs folosit în lupta cu onicoliza. Dacă nu voi găsi ceva mai bun, cu siguranță voi mai comanda încă o cutie.

Pentru persoanele interesate, balsamul poate fi cumpărat de aici.

Până acum sunt 1 comentarii. Poate comentezi și tu?

  1. Claudia`s Choice

    Eu l-as folosi pentru unghiile de la maini, cele de la picioare oricum cresc repede, si eu nu ma pricep la pedichiura :D

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x