Meniu sus

Îngrijirea zonei ochilor cu crema hidratantă de la Tołpa Green

Publicat în data de: | 4 comentarii

Pielea din jurul ochilor este unul din acele locuri speciale care poate spune multe despre stilul nostru de viață, dietă și vârstă. Câteva nopți nedormite sau prea mult soare și rezultatele se vor vedea în condiția pielii.

În cazul meu, apropierea de 30 de ani și îngrijirea aproape neexistentă au avut efecte nedorite în zona ochilor. Au apărut riduri delicate și uscate iar fața mea arăta obosită.

Crema hidratantă sub ochi Tołpa Green Crema hidratantă sub ochi Tołpa Green

În general am probleme cu această arie, asta înseamnă că are nevoie de hidratare dar găsesc cu greu o cremă care să-i fie pe plac. Unele cauzează arsuri iar altele coșuri la granița dintre ochi și obraji. Dacă la asta adăugăm și un buget limitat, găsirea unui produs potrivit devine un coșmar.

Cum în ultima perioadă am tot folosit cosmetice de la Tołpa și am fost și foarte mulțumită m-am decis să încerc ceva de la ei. Opiniile de pe internet m-au convins și așa am ajuns să folosesc crema hidratantă pentru ochi din gama Green de la Tołpa.

Cutia cremei Tołpa Green Cutia cremei Tołpa Green

Produsul este dedicat persoanelor ale căror piele de sub ochi este sensibilă, deshidratată și cu probleme cu cercurile negre. Lista de ingrediente conține noroi Tołpa, extract din semințe din bumbac, extract din iris, extract din coada calului, extract din ginko biloba, extract din lemn dulce, extract din rădăcină de gingseng, extract din hamamelis. Mulțumită acestor ingrediente crema ar trebui să hidrateze pielea, să îmbunătățească circulația sângelui și starea generală a acesteia.

Trebuie să menționez că acesta nu conține parfum, coloranți artificiali, PEG, siliconi, parafină, formaldehidă și parabeni.

Culoare și consistență Culoare și consistență

Crema este conținută într-o cutie din plastic putând-o utiliza până la ultima picătură. Pentru că nu conține parfum, nu are vreun miros. Consistența este delicată și ușoară.

Poate fi folosită de două ori pe zi. Datorită faptului că este repede absorbită și nu lasă vreo peliculă uleioasă, la câteva minute după utilizare putem deja să aplicăm machiajul. Chiar dacă este repede absorbită, pielea rămâne hidratată și moale. Ridurile cauzate de deshidratare au dispărut iar întreaga zonă arată mai sănătoasă.

Consistența cremei Consistența cremei

Nu am probleme cu cercurile negre, așa că nu pot să scriu nimic despre asta.

Îmi place că, mulțumită consistenței ușoare, crema nu mi-a cauzat apariția de coșuri. În general a fost foarte blândă cu zona ochilor. Doar de câteva ori mi s-a întâmplat ca după utilizare să am senzația de arsură, dar am câteva întrebări dacă aceasta este din cauza cremei sau din cauza altor produse utilizate înaintea acesteia.

Plusuri:

 • hidratare bună
 • lista de ingrediente
 • consistența
 • delicată cu zona ochilor
 • preț acceptabil

Mi s-a părut o cremă hidratantă foarte bună, face aproape tot ceea ce promite producătorul. Este perfectă pentru persoanele ale căror piele are nevoie de o hidratare bună și cele tinere cu fără prea multe probleme în zona de sub ochi. Nu o recomand persoanelor care caută un produs împotriva ridurilor.

Pentru persoanele interesate, crema poate fi cumpărată de aici.

P.S. Cutia conține 17 ml de cremă care trebuie utilizată în maxim 3 luni de la desfacere. Aplicând crema de două ori pe zi este de ajuns pentru a o consuma în totalitate în această perioadă.

Până acum sunt 4 comentarii. Poate comentezi și tu?

 1. Amy

  Eu am cearcane, crezi ca ar fi buna crema si pentru ele? :D

 2. weronika

  Am citit pe internet mai multe opinii și persoanele care nu aveau prea mari probleme cu cearcănele erau mulțumite de rezultate.

 3. sara

  am 19 ani , crezi ca e potrivita pt. varsta mea??

 4. weronika

  Da, desigur, cred că nu ai probleme prea mari la vârsta asta. Crema hidratează foarte bine pielea și netezește ridurile delicate.

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x