Meniu sus

Un nou gadget sub duș. Nivea Silk Mousse versiunea Essential Oils

Publicat în data de: | 8 comentarii

În urmă cu ceva vreme, Nivea a lansat în drogheriile din Polonia o nouă serie de cosmetice sub duș sub formă de mousse. Asta înseamnă că, într-un recipient asemănător unui deodorant la o primă vedere, se găsește un lichid care, datorită unei pompe speciale, se schimbă într-un mousse delicat ce ar trebui să aibă grijă de corpul nostru sub duș.

Nivea Caring Shower Silk Mousse Nivea Caring Shower Silk Mousse

Totodată, sistemul inovator de dozare are ca efect eficientizarea produsului, așa că o sticlă de mousse ar trebui să ajungă cât două sticle de gel de duș tradițional.

Recunosc că descrierea de mai sus aproape că m-a convins să-l cumpăr. Ceea ce m-a oprit a fost prețul, în jur de 16 lei pentru o sticlă. Ca o persoană care deja cheltuie destul de mult pe cosmetice, m-am decis să nu-l cumpăr.

De data asta am avut noroc și într-un final am putut să-l folosesc. Nivea m-a ales să testez una dintre versiuni iar eu m-am decis la Essential Oils.

Ingrediente Nivea Mousse Silk Ingrediente Nivea Mousse Silk

Nivea Silk Mousse Essential Oils conține extract din mătase care, în combinație cu uleiuri, ar trebui să lase piele moale și catifelată. Hmmm, totul sună foarte bine dar eu mi-am pus o întrebare: uitându-mă pe lista de ingrediente, în afară de ulei de ricin, nu am observat vreun alt ulei prețios. Poate că producătorul s-a gândit la adaosul de Eucerit, bazat pe lanolină, ingredientul principal din crema clasică Nivea?

Produsul este conținut într-o sticlă din metal cu pompă. Din păcate, după câteva utilizări, un element din pompa de plastic s-a crăpat și pentru restul de utilizări a trebuit să fiu foarte atentă pentru a nu se distruge în întregime.

Pe capac, se găsește un sticker pe care îl putem freca un pic pentru a simți mirosul produsului. Era și timpul ca pe piață să apară cineva cu o soluție care să ne lase să aflăm mirosul unui produs fără a desface toate sticlele aflate în drogherie.

Capacul cu sticker mirositor Capacul cu sticker mirositor

Mirosul va fi apreciat de către toți fanii cremei clasice Nivea, mousse-ul miroase exact la fel. Îmi place foarte mult acest miros și chiar mi-ar fi plăcut să persiste pentru întreaga zi dar nu este așa. Consistența este asemănătoare unei spume delicate, îmi reamintește de spuma pentru păr doar că nu este atât de lipicioasă. Adevăratul fan al acestei consistențe a devenit soțul meu, poate pentru că a fost primul lui contact cu un produs de acest fel.

Consistența Nivea Mousse Consistența Nivea Mousse

Pompa este problematică. Este sensibilă și, sub duș, când apa se scurge pe față, este greu de a folosi spuma, de fiecare dată va fi o cantitate mai mare decât cea necesară. Este adevărat că mousse-ul este mai eficient decât gelul de duș dar, din cauza pompei, nu atât de eficient pe cât se laudă producătorul.

Pompa Pompa

Utilizarea este plăcută, mai ales aplicarea acestuia pe toată suprafața. Curăță bine pielea. În cazul hidratării pielii, nu am observat vreun efect deosebit, pot spune chiar că, în combinație cu o apă mai tare, o poate lăsa uscată. După utilizare pielea este moale dar este necesară folosirea unei loțiuni de corp.

Un plus îl constituie faptul că produsul nu mi-a cauzat vreo iritație sau reacție alergică.

Plusuri:

 • consistența
 • miros plăcut
 • eficient
 • nu mi-a cauzat vreo reacție alergică sau iritații

Minusuri:

 • pompa nu dozează corect cantitatea de produs eliminată

Sunt foarte recunoscătoare firmei Nivea pentru că am putut testa acest produs dar nu cred că voi folosi vreo altă versiune. Este un gadget interesant ce aduce relaxare sub duș dar eu voi rămâne la gelurile de duș tradiționale.

Până acum sunt 8 comentarii. Poate comentezi și tu?

 1. Ioana Radu

  Cred că e genul de produs conceput pentru mine :D mie îmi plac tare mult minunăţiile astea de produse şi abia aştept să-l testez. L-am văzut ieri în supermarket şi am vrut să-l pun în coş, dar am zis că mai am destule produse pentru duş acasă, aşa că mai stau vreo două luni şi apoi o să cumpăr acest produs. Abia aştept :D

 2. weronika

  Dacă-ți plac astfel de gadgeturi probabil că vei fi mulțumită. :) Eu rămân la clasicul gel de duș.

 3. MMaraStyle

  Și eu l-am încercat acum ceva timp șiiiii meeh.. E mișto, e un moft dar nu mă văd să dau nonstop 4 euro pe un spray de asta mai ales ca eu cu Al Meu parcă mâncăm gelurile de duș, asa repede se consuma..

 4. weronika

  Cam asta a fost și impresia mea.

 5. Clarra

  Eu am mai folosit astfel de geluri de dus spuma de la DM - le-am gasit cu aproximativ 5-6 ron bucata si imi place sa ma rasfat din cand in cand cu ele, dar pentru utilizarea zilnica tot la gelul de dus clasic revin. La fel ca si Nivea, nici acestea nu vin in plus cu nimic la capitolul hidratare sau parfum mai persistent, ci doar cu o textura diferita.

 6. weronika

  Asa este, de multe ori solutiile clasice se dovedesc a fi mai eficiente.

 7. Gerlinde Iuhasz

  Nici eu nu sunt foarte incantata de acest produs. Am ales varianta cu ulei de migdale, in ideea ca o sa fie super hidratant, dar m-am inselat. Este foarte placut pe piele, dar nu o hidrateaza absolut deloc. Si are un miros cam mult prea puternic pentru mine.

 8. weronika

  Văd că am avut impresii similare :)

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x