Meniu sus

Partea a doua din lupta cu celulita. Uleiul pentru masaj anticelulitic de la Green Pharmacy

Publicat în data de: | 2 comentarii

Am cumpărat uleiul anticelulitic de la Green Pharmacy ca suport pentru lupta împotriva celulitei, folosindul-l după periajul uscat. Vă recomand să citiți articolul despre periaj pentru că acest pas are o influență asupra efectelor uleiului.

Ulei pentru masaj anticelulitic de la Green Pharmacy Ulei pentru masaj anticelulitic de la Green Pharmacy

Uleiul a fost creat pentru a veni în ajutorul luptei împotriva celulitei și vergeturilor. Mulțumită prezenței uleiurilor esențiale de lavandă, chiparos și ienupăr, îmbunătățește microcirculația și previne staza limfatică. Uleiul de migdale ajută la aplicarea ușoară a acestuia.

Produsul este conținut într-o sticlă din plastic, din păcate gaura este atât de mare încât cantitatea de ulei eliminată este mult mai mare decât necesarul.

Ingredientele uleiului Ingredientele uleiului

Uleiul este transparent, cu consistența lichidă și cu un miros puternic de uleiuri esențiale. Sunt obișnuită cu astfel de mirosuri deoarece soțul este fan aromaterapie. Mirosul nu persistă.

În fiecare dimineață, după periajul uscat, am aplicat uleiul pe picioare și fund. La fel ca-n cazul periajului, am masat zonele de jos în sus. Uleiul se prelinge foarte ușor, putându-ne bucura de un adevărat masaj. Pentru o perioadă scurtă, pe piele, rămâne o peliculă uleioasă, ulterior aceasta fiind absorbită foarte repede.

Datorită prezenței parafinei, după folosire, pielea este moale și protejată împotriva factorilor externi.

Mulțumită celor doi pași, periaj și masajul cu ulei, pielea mea a devenit mai moale și catifelată. După 2 luni de utilizare, se poate observa o reducere a celulitei și o îmbunătățire a stării pielii.

Uleiul nu mi-a provocat iritații, pot spune chiar că după un periaj intens a calmat și regenerat pielea.

Plusuri:

 • o piele mai fermă
 • suport în lupta cu celulita
 • lasă pielea moale și catifelată
 • ușor de aplicat
 • repede absorbit
 • miros plăcut
 • preț

Minusuri:

 • sticla

Îmi este greu să spun care ar fi efectele uleiului fără periaj, probabil nu ar fi atât de vizibile. Pentru persoanele interesate, produsul poate fi cumpărat de aici.

Până acum sunt 2 comentarii. Poate comentezi și tu?

 1. Claudia`s Choice

  Pretul este foarte bun, insa ma tem ca mirosul de lavanda e prea intens.

 2. weronika

  Nu se simte numai mirosul de lavanda, dar e destul de intens.

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x