Meniu sus

Îngrijirea zonei ochilor cu plasturi cu colagen și acid hialuronic de la Bielenda Professional

Publicat în data de: | 1 comentarii

În permanență încerc să am grijă de zona ochilor. Am folosit creme speciale, geluri și m-am demachiat fără să frec acea zonă. Din păcate, trecerea timpului și schimbarea prefixului au avut ca efect apariția de riduri fine.

Pentru a rezolva problema, m-am decis să acționez rapid și așa am ajuns să folosesc plasturii pentru ochi de la Bielenda Professional. Sunt niște plasturi din gel, îmbibați cu diverse substanțe ce ar trebui să îmbunătățească starea pielii.

Secretul plasturilor este că, mulțumită materialului din care sunt fabricați, ingredientele active nu se evaporă iar pielea este forțată să absoarbă o cantitate mai mare din acestea. Structura de gel și compoziția ingredientelor ajută la fixarea plasturilor.

Cred că la momentul actual, cele mai multe produse de acest gen se găsesc pe piața din Coreea, dar asta nu înseamnă că nu le putem găsi și la noi.

Mulțumită magazinului moly am avut plăcerea de a testa două versiuni de plasturi de la Bielenda Professional, una cu colagen și cealaltă cu acid hialuronic. Acestea două sunt și singurele variante disponibile în oferta celor de la Bielenda.

Plasturi pentru ochi cu colagen/acid hialuronic de la Bielenda Professional Plasturi pentru ochi cu colagen/acid hialuronic de la Bielenda Professional

Spre deosebire de versiunea cu colagen care conține doar colagen, plasturii cu acid hialuronic conțin și glicerină și colagen. Ambele sunt dedicate tuturor tipurilor de ten.

Utilizând acești plasturi, pielea ar trebui să devină hidratată, moale și fermă.

Fiecare pereche este conținută într-un plic. În momentul deschiderii, trebuie să fim atente, lichidul în care sunt conținuți poate să se scurgă.

În cazul în care ați desfăcut plicul, trebuie să și folosiți plasturii. Aceștia se mențin timp de 20 - 30 de minute. După utilizare se aruncă.

La finalul celor 20 - 30 de minute, se poate observa cantitatea de lichid absorbită de piele, plasturii rămânând aproape uscați.

Plasturii cu acid hialuronic au culoarea albă și un miros plăcut, floral. Au fost foarte bine îmbibați în lichid. Au o formă universală și i-am putut aplica fără probleme în zona de sub ochi.

Din păcate nu s-au lipit foarte bine așa că am fost nevoită să stau întinsă. După trecerea minutelor necesare, pielea a rămas hidratată, moale și luminoasă. Micile riduri au dispărut ca și cum cineva ar fi folosit un fier de călcat. Este păcat că acest efect a durat doar pentru o zi, dar să fim realiste, nu există minuni.

După cum este recomandat de către producător, după utilizare am aplicat o cremă pentru ochi.

Plasturii nu m-au iritat și nici nu mi-au provocat reacții adverse.

În cazul versiunii cu colagen, aceștia sunt fabricați dintr-un gel transparent iar structura este mai delicată decât în cazul celor cu acid hialuronic. Am fost foarte atentă atunci când i-am scos pentru a nu-i distruge. Mirosul a fost mai puternic, tot floral cu tonuri de ceva dulce.

Plasturele aplicat Plasturele aplicat

Ca și în cazul celor cu acid hialuronic, forma lor este perfectă. Ca un plus, s-au lipit foarte bine de piele, și în timpul celor 30 de minute am putut sta și citi.

Efectele au fost similare, mi s-a părut doar că hidratarea nu a fost atât de puternică.

Producătorul recomandă după aceea folosirea măștii de alge de la Bielenda Professional, însă eu m-am limitat doar la o cremă pentru ochi.

Nici în acest caz nu am avut probleme cu reacții adverse sau iritații.

Eu am pielea din zona de sub ochi foarte subțire și prin ea se pot vedea toate venele. Plasturii m-au ajutat, măcar pentru o perioadă, să am o piele mai luminoasă și cu un aspect mai sănătos.

Ca și suport împotriva ridurilor, trebuie să-i folosim o dată sau de două ori pe săptămână. Pentru a avea un efect răcoritor, înainte de utilizare, putem să-i ținem în frigider.

Plusuri:

  • efectele pe piele
  • îmbibați foarte bine
  • forma
  • nu mi-au cauzat iritații
  • suport în lupta împotriva ridurilor
  • ușor de utilizat

Până acum sunt 1 comentarii. Poate comentezi și tu?

  1. Emilia

    Bielenda has many amazing products, but I've never seen eye patches from them before :)

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x