Meniu sus

Tantum Verde si salvie impotriva anginei

Publicat în data de: | 0 comentarii

Am disparut pentru o perioada de pe blog pentru ca inca ma mai lupt cu angina care m-a “vizitat” sambata trecuta.

In aceste zile cat am fost absenta de pe site s-au intamplat mai multe lucruri: am incercat noi cosmetice si am facut o vizita noului doctor dermatolog. Dar durerea din gat si starea generala proasta au facut ca sa nu va pot impartasi prea multe din acestea.

Sursa de vitamina C Sursa de vitamina C

Am incercat sa imi revin prin ingerarea de cantitati mari de vitamina C si antibiotice. Am baut foarte mult ceai pentru a evita aparitia mediului perfect de crestere a bacteriilor. Pentru a imi mai alina durerea din gat am facut gargara cu ceai de salvie. Salvia este cunoscuta pentru proprietatile sale antibacteriene.

In plus am folosit si Tantum Vere Forte spray.

Pana acum de fiecare data cand am avut probleme cu gatul am folosit Orofar Max dar de data aceasta am zis sa incerc Tantum Verde, fiindu-mi recomandat de catre mama mea. Tantum Verde este produs de catre compania italiana Angelini. Un mililitru de spray contine clorhidrat de benzidamina 3mg. Acest medicament este indicat in tratamentul antiinflamator si analgezic al afectiunilor inflamatorii ale mucoasei oro-faringiene si ale gingiilor. Acest medicament poate fi utilizat doar de catre adulti. Se pot folosi 2-4 doze de 2-6 ori pe zi.

La inceputul folosirii acestuia am simtit o alinare. Forma de spray a fost o solutie inspirata, o mica teava speciala facand usoara sarcina de a aplica medicamentul exact unde ai nevoie. Datorita acestui fapt medicamentul si-a facut efectul foarte repede, durerea disparand chiar dupa cateva secunde.

Tantum Verde Forte spray si ceai de salvie Tantum Verde Forte spray si ceai de salvie

Medicamentul are un gust acceptabil. Singurul minus il constituie pretul, am platit 30 de lei dar in farmaciile online am observat ca poate fi achizitionat mai ieftin.

Potrivit prospectului daca sunteti in timpul sarcinii sau daca alaptati va trebui sa discutati cu doctorul sau farmacistul pentru a decide daca il puteti utiliza.

Eu ma duc inapoi in pat iar voua va doresc un weekend placut si sanatos!

Hmmm... Nimeni nu a comentat încă :( Poate spargi tu gheața?

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x