Meniu sus

Îngrijirea picioarelor cu Dr Stopa. Crema calmantă și hidratantă de la FlosLek

Publicat în data de: | 0 comentarii

Dr Stopa, adică doctorul picior, este denumirea unei serii de produse cosmetice dedicate îngrijirii picioarelor de la FlosLek. Din această serie, încă de anul trecut, am început să folosesc crema calmantă și hidratantă pentru picioare.

Anul acesta, iarna este iarăși inamicul principal, pielea picioarelor devenind uscată și cu un sentiment de disconfort. Și pentru că deja știu că e bine să avem grijă de picioare nu numai pe perioada verii, m-am decis să îi ofer “porția” necesară de hidratare.

Crema calmantă și hidratantă de la FlosLek Crema calmantă și hidratantă de la FlosLek

Crema din seria Dr Stopa este dedicată persoanelor cu pielea foarte uscată și crăpată. Conține 15% uree, suc din aloe vera, glicerină, parafină și vitamina A. Utilizată în mod regulat, ar trebui să lase pielea hidratată și regenerată.

Ingredientele cremei Dr. Stopa Ingredientele cremei Dr. Stopa

Produsul este conținut într-un tub din plastic. Crema are culoarea albă și un miros plăcut, greu de identificat. M-a surprins consistența care este foarte ușoară, asemănătoare unui amestec de cremă și gel.

După aplicare este repede absorbită, lasând o peliculă lipicioasă doar pentru o perioadă scurtă.

Consistența cremei Consistența cremei

Acum ceva vreme am mai folosit și alte produse de la Dr Stopa și-mi aduc aminte că am fost mulțumită, același lucru îl pot spune și-n cazul acestei creme. Produsul a hidratat pielea, aceasta devenind moale și catifelată. Mulțumită conținutului de uree, zona călcâielor a devenit mai moale.

Utilizată în mod regulat, îmbunătățește starea pielii dar într-un ritm mai lent, persoanele care doresc un efect rapid vor fi dezamăgite.

Plusuri:

  • hidratează bine pielea
  • are grijă de călcâie
  • consistența și mirosul
  • repede absorbită

Cu siguranță voi reveni în a o reutiliza. Persoanelor cu probleme mai grave, le recomand să încerce ceva diferit.

Pentru cine este interesat, crema poate fi cumpărată de aici.

Hmmm... Nimeni nu a comentat încă :( Poate spargi tu gheața?

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x