Meniu sus

Cum am câștigat lupta cu pierderea părului – a doua parte. Șamponul H-Stimupurin și soluția H-Stimuforten de la Pharmaceris

Publicat în data de: | 0 comentarii

În articolul precedent despre pastilele Revalid am menționat că, victoria cu pierderea părului, este și datorată șamponului H-Stimupurin și soluției H-Stimuforten.

Șamponul H-Stimupurin și soluția H-Stimuforten Șamponul H-Stimupurin și soluția H-Stimuforten

Pe piață sunt disponibile o mulțime de cosmetice și dermocosmetice pentru problemele cu căderea părului. Eu am căutat ceva care să nu facă rău scalpului meu bolnav și care să aibă un preț acceptabil. În trecut am mai folosit șamponul H-Stimupurin și mi-am adus aminte că am fost mulțumită de el, așa că m-am decis să continui cu acesta, de data asta împreună cu soluția H-Stimuforten.

Ambele produse sunt dedicate persoanelor care au probleme cu căderea părului cauzată de stres, administrarea de medicamente, slăbiciune generală din cauza dietei sau perioadei de după naștere.

Conțin cofeină și factorul natural de creștere (FGF), ambele având efecte dovedite în reducerea sau stoparea căderii părului și în același timp stimularea apariției de noi fire. Nu au parabeni, siliconi, coloranți și alergeni. Pot fi utilizate de către cei cu scalpul foarte sensibil. În șampon nu vom găsi nici SLS sau SLES. Soluția nu conține alcool.

Perioada în care am folosit aceste produse a fost de 3 luni, în decursul cărora am consumat o sticlă și jumătate de șampon și trei sticluțe de soluție. Trebuie să menționez că, din cauza problemelor mele cu foliculita, mă spăl pe cap zilnic iar uneori șamponul a fost folosit și de către soțul meu.

În primele două luni am aplicat soluția de două ori pe zi, în ultima lună doar o singură dată pe zi. Am în plan să o mai cumpăr în scopuri profilactice.

Înainte de a menționa rezultatele obținute, voi detalia despre fiecare produs în parte.

Șamponul este conținut într-o sticlă din plastic, cu un design similar celorlalte produse de la Pharmaceris. Are culoarea albă, consistența cremoasă și mirosul plăcut, floral. Este de ajuns o cantitate mică pentru a genera multă spumă. Trebuie utilizat de cel puțin trei ori pe săptămână, dar poate fi folosit și zilnic fără probleme.

Ingredientele șamponului H-Stimupurin Ingredientele șamponului H-Stimupurin

Șamponul curăță foarte bine părul, înlăturând chiar și uleiurile. Ceea ce este important, nu mi-a iritat pielea, pot zice chiar că m-a ajutat și am avut chiar mai puține inflamații. Bănuiesc că asta se datorează prezenței de niacinamida (vitamina PP/B3) care are proprietăți antiinflamatorii.

Pe perioada folosirii mi-a dispărut și sentimentul de mâncărime. Pentru periaj, este necesară utilizarea unui balsam.

Soluția este conținută într-o sticlă din plastic cu atomizor. Din cele trei sticle pe care le-am folosit, două dintre ele au fost cu probleme, atomizorul se bloca și nu puteam să-l folosesc.

Atomizorul soluției Atomizorul soluției

Arată exact ca apa, nu are culoare. Are același miros floral plăcut, ca și șamponul.

În cazul problemelor mari cu pierderea părului, producătorul specifică a se utiliza de două ori pe zi, fiecare din ele cu 15-18 aplicări. În cazul în care problemelor mai mici, este indicat a fi utilizat doar o singură dată pe zi, cel mai bine seara.

În momentul aplicării, eu am folosit în jur de 12 doze, dar asta cu siguranță depinde și de mărimea capului.

Ingredientele soluției H-Stimuforten Ingredientele soluției H-Stimuforten

Nu am avut nici o problemă cu soluția, nici nu mi-a provocat iritații și nici nu mi-a îngrășat părul.

Împreună cu Revalid, dermocosmeticele de la Pharmaceris m-au ajutat în a nu mai găsi păr prin toată casa. Cel mai mult mă bucură că, sub duș, am găsit maxim 10 fire de păr. Părul meu a crescut și mai repede iar în zona tâmplelor au apărut fire noi.

Încă folosesc preventiv șamponul H-Stimupurin și în curând voi recumpăra soluția.

Șamponul H-Stimupurin are 250 ml și poate fi cumpărat de aici iar soluția 125 ml și poate fi cumpărată de aici.

Hmmm... Nimeni nu a comentat încă :( Poate spargi tu gheața?

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x