Meniu sus

M-am îndrăgostit de crema pentru mâini cu argilă albă și crini de mare de la Cattier

Publicat în data de: | 0 comentarii

Cu ceva vreme în urmă am primit o propunere de la magazinul biobeauty.ro de a încerca produsele Cattier din oferta lor. Puteam să îmi aleg exact ce vroiam să testez. Sună minunat, nu?

Unul dintre produsele pe care m-am decis să le testez a fost crema pentru mâini anti-aging și anti-pete cu argilă albă și crini de mare. M-am decis să o încerc pentru că, în viziunea mea, crema pentru mâini este un produs mai “sigur”, adică în cel mai rău caz mâinile mele vor avea de suferit și nu vor fi în forma cea mai bună pentru o perioadă de timp. Acum sunt bucuroasă că, mulțumită reținerii mele, am descoperit produsul perfect pentru îngrijirea acestora!

Crema de mâini anti-aging și anti-pete cu crini de mare și argilă albă de la Cattier Crema de mâini anti-aging și anti-pete cu crini de mare și argilă albă de la Cattier

Cattier este o companie franceză cunoscută pentru producția de cosmetice organice bazate pe argilă. În oferta acestora se găsesc produse pentru îngrijirea tenului, corpului și părului. Unul din produsele cele mai populare este masca cu argilă verde recomandată persoanelor cu ten acneic sau gras. În urmă cu câțiva ani, atunci când aveam probleme cu tenul (acnee), doctorul dermatolog chiar mi-a recomandat această mască.

Crema pentru mâini este dedicată persoanelor de orice vârstă, a căror piele are nevoie de hidratare, regenerare și protecție împotriva factorilor externi precum vremea sau detergenți.

Conține extract din crini de mare, care ajută la lupta împotriva petelor, și ulei de primula de seară, bogat în acizi grași esențiali și cu un rol de reducere a ridurilor. Pe lângă, printre ingrediente vom găsi și ulei de măsline, unt de shea, extract din aloe și argila albă.

Ingredientele cremei de mâini anti-aging și anti-pete cu crini de mare și argilă albă de la Cattier Ingredientele cremei de mâini anti-aging și anti-pete cu crini de mare și argilă albă de la Cattier

Produsul este conținut într-un tub din plastic moale. Crema are culoarea albă, consistența ușoară, asemănătoare unei loțiuni pentru corp amestecată cu puțină argilă, și miros plăcut și delicat. Mirosul este greu de identificat, seamănă cu un amestec de flori și argilă. În schimb pot spune că este foarte plăcut și persistă pe piele în jur de jumătate de oră.

Crema este foarte ușor de aplicat și este repede absorbită de piele. Lasă o peliculă delicată mătăsoasă, dar deloc uleioasă. Imediat după utilizare putem atinge orice obiect fără teama că vor rămâne urme.

Consistența cremei de mâini Consistența cremei de mâini

Relația mea cu această cremă este similară cu firul unui film american: două persoane erau încă din copilărie prieteni și nici nu au observat când au ajuns să se îndrăgostească unul de celălalt.

Crema a fost cu mine într-o perioadă foarte dificilă pentru pielea mea, înainte și după Crăciun, atunci când vremea era geroasă iar mâinile mele intrau zilnic în contact cu detergenți puternici și apă. După fiecare spălare a vaselor, atunci când pielea era foarte uscată, aplicam această cremă.

Din cauza agitației din acea perioadă, nici nu am observat când pielea mea a devenit mai moale, mai luminoasă și hidratată. Și foarte important, nu a fost doar o hidratare temporară. Totodată, a fost îmbunătățită și starea cuticulelor, acestea nemaifiind roșii și uscate.

Crema de la Cattier a fost ca niște mănuși invizibile pe care nu le-am simțit pe mâini dar care au avut grijă de acestea.

Plusuri:

  • efect de hidratare și regenerare a pielii
  • lasă pielea luminoasă
  • ingredientele
  • repede absorbită
  • nu lasă peliculă uleioasă după aplicare
  • miros plăcut și delicat

Nu i-am găsit vreun minus. Pe perioada utilizării acesteia, mi-am dat seama că este exact ceea ce căutam, o cremă cu un miros plăcut dar nu deranjant, care nu lasă peliculă uleioasă și care îmbunătățește starea generală a pielii. A reușit să o depășescă pe cea de la Tołpa, care până acum fusese favorita mea.

Pentru persoanele interesate, crema poate fi cumpărată de aici.

P.S. După cum am menționat, am primit produsul pentru a-l testa, dar ceea ce am scris este opinia mea sinceră :)

Hmmm... Nimeni nu a comentat încă :( Poate spargi tu gheața?

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x