Meniu sus

De data asta prea slabă. Pasta de dinți Elmex Sensitive

Publicat în data de: | 1 comentarii

Despre pasta de dinți Elmex Sensitive am mai scris în trecut, nu exact această versiune, ci Elmex Sensitive Whitening. În acest articol voi detalia despre versiunea de bază, dacă o pot denumi așa.

Pasta de dinți Elmex Sensitive Pasta de dinți Elmex Sensitive

Ca și celelalte produse din aceeași serie, și Elmex Sensitive conține aminofluorura, responsabilă pentru întărirea dinților și protejarea acestora împotriva cariilor. Utilizarea regulată a acestei paste ar trebui să reducă problemele cu hipersensibilitatea dinților.

Pasta este ambalată într-un tub tipic din plastic. Are culoarea albă, consistența ceva mai apoasă și gust de mentă. Face îndeajuns de multă spumă.

Ingredientele Ingredientele

Nu am probleme cu hipersensibilitatea dinților, dar cum îmi plac pastele Elmex, m-am gândit să o încerc și pe aceasta. Din păcate, produsul este atât de delicat încât au apărut probleme în curățarea dinților. A înlăturat cu greu placa dentară, îndeosebi în cazul periajului de seară și nici nu a protejat împotriva apariției acesteia.

Ca și plusuri, pasta nu irită gingiile și lasă respirația proaspătă.

Pentru o perioadă îndelungată nu am fost mulțumită de această pastă, dar totul s-a schimbat odată cu detartrajul pe care l-am avut la sfârșitul anului trecut. Pentru o perioadă am avut probleme cu dinții, erau sensibili și aveam durere atunci când mâncam ceva cald sau dulce. În acele momente am apreciat pasta pentru că este foarte delicată cu dinții și gingiile. Am avut impresia că  mi-a ajutat dinții să revină la normal după detartraj.

Plusuri:

  • conține aminofluorura
  • delicată
  • lasă respirația proaspătă

Minusuri:

  • a avut probleme cu curățarea dinților
  • nu a protejat împotriva apariției plăcii dentare

Pentru o vreme nu am de gând să am un nou detartraj, așa că această pastă nu va reapărea prea curând la mine în baie. Dar, cu plăcere voi testa alte versiuni.

Pentru persoanele interesate, pasta de dinți Elmex Sensitive poate fi cumpărată de aici.

Până acum sunt 1 comentarii. Poate comentezi și tu?

  1. Anonim

    O fi buna si pt durere gingiilor?

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x