Meniu sus

Dureri de cap cu crema pentru mâini Out Of Africa cu unt de shea și vanilie

Publicat în data de: | 1 comentarii

Chiar dacă am început să apreciez din ce în ce mai mult cosmeticele fără sau cu un miros delicat, nici nu am nimic împotriva celor care conțin parfum. Așa se face că, atunci când am citit câteva opinii negative pe iherb despre mirosul cremei pentru mâini Out Of Africa, m-am gândit că poate anumite persoane au un miros mai sensibil și nu pot tolera anumite arome, nu m-am așteptat ca și eu să mă alătur acestui grup.

Crema pentru mâini Out Of Africa cu unt de shea și vanilie Crema pentru mâini Out Of Africa cu unt de shea și vanilie

Cosmeticele Out Of Africa sunt produse în SUA și sunt bazate pe unt de shea din Benin. Crema pentru mâini versiunea Vanilla conține 20% unt de shea pur nerafinat, vitamina E, pantenol, ulei de vanilie, extract din aloe, extract din rozmarin și extract din castravete. Toate acestea ar trebui să hrănească și să hidrateze pielea mâinilor. Totodată, ar trebui să protejeze împotriva factorilor externi, ca de exemplu vântul sau aerul rece.

Crema nu conține parabeni, ftalați și parafină.

Ingredientele cremei Ingredientele cremei

Produsul este disponibil în două versiuni, de 30 sau 75 ml, eu având-o pe cea mai mică. Tubul este dintr-un plastic opac și moale. Vine împreună cu două soluții de închidere, iar noi putem alege dintre capac sau dop. Pentru că am ținut crema acasă eu am folosit capacul, dopul fiind o soluție potrivită în cazul în care o luăm cu noi în poșetă.

Culoarea cremei este albă, consistența cremoasă iar mirosul foarte puternic de vanilie. Este atât de puternic încât mi-a provocat dureri de cap. Mai mult, persistă pentru o perioadă bună și chiar și spălatul pe mâini nu-l îndepărtează în totalitate.

Nu am putut folosi crema acasă, nici eu și nici soțul nu am putut suporta acest miros, fiecare aplicare se termina cu dureri de cap. Așa am fost nevoită să o aplic doar atunci când plecam din casă pentru o perioadă mai lungă.

Mi-a părut rău de acest inconvenient pentru că mi s-a părut a fi un produs bun. Este ușor de aplicat pe piele, lasă o peliculă lipicioasă care dispare în câteva secunde. După aceea pielea este mai luminoasă, mai moale și hidratată. Mulțumită ei mâinile mele au fost bine protejate împotriva vântului. Revenind de afară, nu am avut senzația de iritații sau mâini uscate.

Plusuri:

  • ingredientele
  • hidratează bine
  • protejează împotriva factorilor externi
  • lasă pielea moale și catifelată
  • consistența cremoasă

Minusuri:

  • mirosul puternic

Pe lângă versiunea cu vanilie, în oferta producătorului se mai găsesc alte două: verbana și lămâie, măsline. Nu sunt foarte curioasă în a le încerca, mi-e teamă să nu aibă aceeași problemă.

Eu am cumpărat-o de pe iherb, de aici. În cazul în care vă decideți să o încercați, aveți grijă la termenul de expirare, crema mi-a ajuns la începutul lui decembrie 2016 și expira la sfârșitul lunii.

Până acum sunt 1 comentarii. Poate comentezi și tu?

  1. Delia

    Apai 30 ml nici nu e asa mult. Iarna folosesc o tona de crema de maini (aplic de cel putin 6 ori, atat de tare mi se usuca pielea).

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x