Meniu sus

Plasturii anti-herpes de la Compeed

Publicat în data de: | 5 comentarii

O perioadă mai stresantă și un sistem imunitar mai slăbit au cauzat reapariția herpesului pe buzele soțului meu, instantaneu, fără vreun avertisment precum senzația de mâncărime sau arsură.

Pentru că nu a fost prima dată când i se întâmplă, a acționat foarte repede. A folosit imediat crema cu aciclovir iar noaptea, plasturii anti herpes de la Compeed.

Cutia de plasturi anti herpes de la Compeed Cutia de plasturi anti herpes de la Compeed

Plasturii Compeed, mulțumită stratului de Hidrocoloid-075, izolează herpesul de factorii externi precum apa sau mâncarea, și creează un mediu umed. Stimulează procesul natural de regenerare a pielii și vindecarea herpesului.

Plasturii ar trebui să se mențină în jur de 12 ore, în acest timp reducând durerea și senzația de mâncărime. Totodată, scade riscul apariției de bubițe și cojițe.

Modul de prezentare Modul de prezentare

Într-o cutie din plastic se găsesc 15 plasturi. Producătorul s-a gândit bine că s-ar putea să fim nevoiți să îi aplicăm în diverse locații, așa că a adăugat cutiei o mică oglindă. Calitatea acestei oglinzi lasă de dorit, dar cred că e de ajuns pentru a-și îndeplini scopul.

Oglinda din dotare Oglinda din dotare

Aplicarea plasturelui necesită puțină experiență și există o posibilitate mare ca primele încercări să eșueze. Odată trecut peste aceste probleme, plasturele aplicat va fi aproape invizibil pe buze.

Producătorul specifică faptul că, peste acesta se poate folosi rujul sau strugurelul. Soțul meu a încercat cu un balsam de buze și totul a fost ok, plasturele a rămas la locul lui.

Plasturele aplicat pe buza soțului meu Plasturele aplicat pe buza soțului meu

Bine lipit de buze, plasturele a rezistat pentru o perioadă de 12 ore sau chiar și mai mult. Nu s-a dezlipit în timpul mesei sau a rasului.

A folosit acești plasturi doar pe perioada nopții sau atunci când a trebuit să plecăm undeva, pentru a putea atinge zona buzelor fără grijă. În rest, a folosit crema cu aciclovir. Motivul pentru care nu i-a utilizat tot timpul este prețul acestora. 15 bucăți sunt de ajuns, în mod teoretic, pentru 7 zile. Perioada medie în care herpesul este prezent pe buze este de 12 zile, asta înseamnă că avem nevoie de 2 cutii.

O problemă o poate constitui scoaterea acestora de pe buze. E bine ca după cele 12 ore să înceapă să se dezlipească singuri, altfel, poate apare o mică senzație de durere sau poate cauza iritația herpesului și apariția sângelui.

Împreună cu crema cu aciclovir, plasturii Compeed l-au ajutat pe soțul meu să treacă cu bine peste acestă problemă.

Plusuri:

 • protejează împotriva factorilor externi
 • perfect pentru utilizarea pe perioada nopții
 • invizibil
 • se lipește bine
 • rezistent
 • cutie practică
 • disponibilitate

Minusuri:

 • puțin cam scump

Puteți verifica prețul aici.

Până acum sunt 5 comentarii. Poate comentezi și tu?

 1. Anonim

  Cum se pot folosi? Aplicarea lor?

 2. Anonim

  Bună. Oglinda are o folie albastra ce se dezlipește 😁

 3. Delia

  Folia de pe oglindă se poate dezlipi și devine o oglindă normală. Este pusă pentru protecție.

 4. Ana

  Pot fi folosite și pentru rani pe buze?

 5. Weronika

  Producătorul îi recomandă doar pentru herpes. Dacă ai buze crăpate îți recomand balsamul de la Uriage sau lanolină.

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x