Meniu sus

Soluție pentru scalp uleios, sensibil și cu mătreață. Masca pentru scalp Detox cu argilă de la Cattier

Publicat în data de: | 0 comentarii

Avem grijă de părul nostru însă nu ne gândim să acordăm aceeași atenție scalpului, deși de sănătatea lui depinde și sănătatea părului. Scalpul nostru este în continuu afectat de poluare, produsele de styling sau excesul de sebum.

Necazurile mele cu foliculita m-au forțat să acord o atenție mai mare scalpului, în cazul meu un scalp fără inflamații și sebum este cheia pentru un păr fără probleme. Îngrijirea mea include spălarea zilnică cu un șampon adecvat și de două ori pe săptămână folosirea unui exfoliant sau a unei măști cu argilă.

Masca pentru scalp Detox cu argilă roz și extract de lămâie de la Cattier Masca pentru scalp Detox cu argilă roz și extract de lămâie de la Cattier

Desigur, din cauza timpului pe care trebuie să-l acord acestei îngrijiri, se întâmplă uneori să mai și sar peste acești pași. Masca de la Cattier mi-a stârnit interesul de la primul contact, o soluție deja pregătită mi s-a părut perfectă pentru a rezolva problema timpului.

Producătorul promite că utilizarea acesti măști va purifica, regla și revitaliza scalpul. Lista de ingrediente conține argilă roz, extract din lămâie, miere și Defensil +, în spatele acestei denumiri aflându-se un complex natural din coacăze negre, viță de vie și floarea soarelui. Nu conține parafină, PEG, siliconi, coloranți artificiali, parabeni și conservanți.

Ingredientele măștii Detox de la Cattier Ingredientele măștii Detox de la Cattier

Produsul este conținut într-un tub din plastic flexibil și cu un orificiu pentru aplicare precisă. Până acum am folosit o grămadă de produse dedicate îngrijirii scalpului și se pare că nici unul dintre producători nu s-a gândit la o soluție atât de simplă și eficientă precum acest orificiu. Mulțumită acestuia putem să aplicăm produsul direct pe scalp.

Orificiul de aplicare al tubului Orificiul de aplicare al tubului

Masca are culoarea portocalie, consistența cremoasă și miros delicat de lămâie și argilă. Modul de utilizare este foarte simplu, trebuie să o aplicăm înainte de a ne spăla pe păr și să o menținem timp de 8 - 10 minute.

După cum am menționat, am folosit de multe ori diverse măști cu argilă pregătite acasă, amestecând argila cu ceai de mentă și câteva picături de uleiuri esențiale. Comparativ cu această metodă, masca de la Cattier mi-a făcut viața mult mai ușoară.

În primul rând, datorită consistenței, putem să o aplicăm mai bine pe scalp. În al doilea rând, este mai ușor de curățat în momentul spălării, nu lasă bucăți de argilă prin păr și este de ajuns o singură spălare pentru a o înlătura în totalitate. Nu lasă părul mat, ci strălucitor, moale și cu volum.

Consistența măștii Detox de la Cattier Consistența măștii Detox de la Cattier

Masca a avut o acțiune de reîmprospătare a scalpului, nu l-a uscat și nici nu mi-a provocat apariția de inflamații suplimentare. Din păcate, a fost un pic prea sensibilă pentru scalpul meu, efectele obținute nu au fost atât de bune precum cele obținute în cazul soluției pregătite acasă. Mi-a lipsit sentimentul de scalp curat pe care mi-l dădea aceasta din urmă.

În mod opus mie, masca de la Cattier a fost perfectă pentru scalpul soțului meu. Problemele lui cele mai mari sunt sebumul și mătreața. După folosirea măștii, scalpul a rămas curat, mătreața a dispărut și părul lui a rămas proaspăt pentru o perioadă mai lungă. Totodată, părul a devenit mai strălucitor și cu volum. Nu i-a iritat scalpul și nici nu l-a uscat, pot spune chiar că a rămas hidratat.

A folosit-o cu mare plăcere, a fost încântat de rezultatele obținute și de faptul că modul de utilizare este foarte simplu.

Plusuri:

  • ingredientele
  • efectele pe scalp
  • delicată
  • tub practic
  • consistența
  • mirosul

Persoanele care vor o curățare bună a scalpului sau care au probleme cu mătreața sau secreția excesivă de sebum vor aprecia această mască.

Volumul unui tub este de 200 ml și este îndeajuns pentru destul de multe aplicări.

Pentru persoanele interesate, masca poate fi cumpărată de aici.

Hmmm... Nimeni nu a comentat încă :( Poate spargi tu gheața?

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x